Exposeren

Heb jij interesse om deel te nemen aan het meest innovatieve vakbeurs in de Reisbranche? Wil jij ambitieuze Reisprofessionals enthousiasmeren en inspireren met jouw organisatie/bedrijf of product, dan zijn wij op zoek naar jou! De opzet van het event is een dag voor inspiratie, workshops en een fraaie beursplein

Het belooft een mooie mix van een groot diversiteit aan exposanten. Op de dag zelf worden ook diverse  interessante presentaties en masterclasses, gegeven voor de ambitieuze reisprofessional. 

De Reisprof richt zich niet op de massa en kwantiteit, maar kwalitatieve reisorganisaties en bestemmingen die het ook belangrijk vinden om die verdieping en verbinding aan te gaan met de ambitieuze reisprofesional. 

Het Reisprof Event 2022

Als jouw reisorganisatie, bestemming of (reis)product past bij onze doelstelling, dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij denken mee, zorgen voor de juiste exposure en weten door eigen ervaring wat de beurs bezoeker zoekt en inspireert. Wij geven je al te graag meer informatie over hoe je kunt deelnemen. Er is voor iedereen een mogelijkheid.
De beursvloer is overzichtelijk en sfeervol ingericht. Alle stands zijn identiek, zodat iedereen evenveel aandacht krijgt. Ook voor de beginnende ondernemer of kleine reisorganisatie hebben wij speciale netwerktafels waardoor zij ook een podium hebben. Jouw verhaal als standhouder telt!

Heb jij interesse om deel te nemen aan
het Reisprof Event 2023?

Ja, dat heb ik!

Overzichtelijke
beursvloer

De beursvloer is overzichtelijk maar ook zeer sfeervol ingericht waarin de stands uniform en identiek zijn opgebouwd. Klein en vernieuwend wordt op deze manier niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd.

Inspirerende
presentaties

Inspireer de bezoekers over jouw (reis) bedrijf/product/dienst tijdens een presentatie . Een prachtige gelegenheid om in direct contact te komen met de reisprofessional en zo de gunfactor te creeëren.

De Bezoeker

Het evenement is bedoeld voor iedere reisprofessional in de breedste zin van het woord. Denk aan: ZRA's, medewerker reisbureaus, ondernemers middel- en kleine touroperators, inkopers, productmanagers en meer. Ook event managers, management assistentes die internationale events of reizen organiseren zijn van harte welkom.