Hét Event voor de Reisprofessional

Exposeren

Wil jij deelnemen aan  het Reisprof Event editie 2022?
Dat kan natuurlijk!
De opzet van het event blijft hetzelfde. Een mooie mix van diverse soorten exposanten inclusief een mooi aanbod van presentaties en masterclasses, geschikt voor de ambitieuze reisprofessional. Wij richten ons niet op de massa en kwantiteit, maar op inspiratie, netwerken en zakelijke ontwikkeling.

Het Reisprof Event editie 2022

Als jouw reisorganisatie of product past bij de doelstelling van ons event geven we jou al te graag meer informatie over hoe je kunt deelnemen aan het unieke Reisprof Event.
De beursvloer is overzichtelijk en sfeervol ingericht. Alle stands zijn even groot, iedereen krijgt daardoor evenveel aandacht. Het verhaal van de standhouder telt!

Heb jij interesse om deel te nemen aan het Reisprof Event 2022?

Voorinschrijving

Overzichtelijke
beursvloer

De beursvloer is overzichtelijk maar ook zeer sfeervol ingericht in thema's waarin de stands uniform en identiek zijn opgebouwd. Klein en vernieuwend wordt op deze manier niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd.

Inspirerende
presentaties

Inspireer de bezoekers over jouw (reis) product/dienst tijdens een presentatie of workshop. Een prachtige gelegenheid om in direct contact te komen met de reisprofessional.

B2B
Reisprofessional

Het evenement is bedoeld voor de reisprofessional in de breedste zin van het woord. ZRA's, medewerker reisbureaus, ondernemers middel- en kleine touroperators,. Ook event managers, management assistentes die internationale events organiseren zijn van harte welkom.