Reismedia logo

Reismedia is een betrokken organisatie die bestaat uit professionals met een passie voor reizen, de commerciële luchtvaart en het verbinden van mensen en bedrijven.

Wat ons typeert is het enthousiasme voor communicatie en (zaken) reizen. We brengen het verhaal op een objectieve, transparante wijze met een positieve ondertoon.

Reismedia geeft diverse online- en printtitels uit voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Naast verschillende websites, waaronder Luchtvaartnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl en Reisjobs.nl geeft Reismedia voor de titels Luchtvaartnieuws, Triptalk, Reisbizz en Beroepenmarkt aparte (digitale) magazines en specials uit.

Reisbizz.nl is ons platform voor de Travel Trade. Dagelijks delen wij het laatste nieuws in onze nieuwsbrief en op de website www.Reisbizz.nl.

Reisbizz Magazine is de digitale maandelijkse uitgave die door iedereen in de reisindustrie kosteloos te lezen is en speciaal is opgemaakt voor gebruik op de smartphone: het apparaat waar 10 maal per uur op gekeken wordt. Vanzelfsprekend is het magazine ook op de computer en tablet van uitstekende kwaliteit.

Het magazine staat vol met persoonlijke verhalen van mensen uit de branche, (diepte) interviews, bestemmingen specials en het laatste nieuws.

Via Reisjobs.nl en Aviabanen.nl helpen wij bedrijven in de reis- en luchtvaartindustrie de juiste mensen te vinden door het plaatsen van vacatures.  

 

Contactgegevens

Social Media