De Reisprof Award
Het is weer tijd om de Reisprof Awards uit te reiken! Dit jaar introduceren we een nieuwe categorie waarbij jullie kunnen stemmen voor de beste organisatie voor reisagenten (ongeacht of ze nu een verkeersbureau, touroperator of DMC zijn).

We nodigen je uit om deel te nemen aan deze belangrijke beslissing en mee te helpen bij het kiezen van de winnaar.

De genomineerde reisagent voor de Reisprof Award heeft het afgelopen jaar laten zien zich te onderscheiden, niet alleen als reisagent/ZRA, maar ook op het gebied van ondernemerschap. Deze reisagent heeft zich bewezen door trouw te blijven aan zichzelf, een eigen niche te vinden en continu te blijven vernieuwen. Hun toewijding en ondernemersgeest maken hen een uitstekende kandidaat voor deze prestigieuze onderscheiding.

STEMMEN KAN TOT 1 maart 2024. En graag stemmen met jouw zakelijke e-mailadres zodat wij je kunnen identificeren als een collega uit de reisbranche.

De genomineerden zijn:

Bea van Ek

Bea heeft laten zien dat als je de passie voor de branche hebt, je altijd weer opnieuw kunt beginnen. 

Stephan Taminiau

Stephan is nog niet zo lang reisagent maar heeft al zijn plek gevonden binnen de branche. Hij verovert door zijn enthousiasme iedereen van leverancier tot klant 

Linda Henkelman

Linda pronkt niet met haar succes, maar bereikt grote hoogten terwijl ze een druk gezinsleven balanceert en zich toch inzet voor goede doelen.

Mirjam van Os

Mirjam is een toonbeeld van ondernemerschap met haar bloeiend reisbureau in Montfoort. Ondanks persoonlijke tegenslagen blijft ze vastberaden en werkt ze onvermoeibaar door, gedreven door haar passie voor het vak.

Karina de Leeuw

Karina heeft laten zien dat ze durft te kiezen en trouw blijft aan zichzelf. We zijn ervan overtuigd dat haar succes voortkomt uit haar weloverwogen keuzes en haar trouw aan zichzelf.

Manita de Kinkelder-de Roo

Manita organiseert haar eigen groepsreizen en treedt op als reisleidster. Ze laat zien dat het beroep van reisagent niet alleen draait om het boeken van standaardpakketten, maar ook om creativiteit en eigen initiatief.

Jolanda Verdegaal

Jolanda is een creatieve ondernemer die geen vakanties verkoopt, maar ervaringen creëert. Ze wil laten zien dat reizen je leven verrijkt.

Jolanda schittert met haar enthousiasme en toewijding. Ze durft zichzelf volledig te laten zien en laat haar hart spreken. Zodra je haar leert kennen, is het onmogelijk om niet van haar te houden

Frits Martens

Frits heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een ervaren reisagent die niet alleen reizen samenstelt en inkoopt, maar ook een grote teamspeler is waar collega’s altijd op kunnen rekenen. Onlangs is hij begonnen als duo met zijn vrouw, en hun bedrijf groeit nu in een rap tempo.

Anita Martland

Anita bewijst dat als allround reisagent je jezelf kunt ontwikkelen tot een succesvolle ondernemer door je eigen pad te volgen en je eigen keuzes te maken. Ze blijft nuchter, volgt haar eigen weg en is zeker ook succesvol op haar eigen unieke manier.

Prijzen Reisprof Award

mosque, entrance, minaret-1978998.jpg
Gratis meegaan op studiereis in September 2024. Aangeboden door Experience Oman, Al Maamari Tours en Sunny Cars
Logo Sunny Cars
ghent, belgium, architecture-3635935.jpg
Een weekend naar Gent met verblijf in de Presidential Suite inclusief ontbijt en diner. Aangeboden door Marriott Gent
lisabona, lisbon cathedral, cathedral-2493019.jpg
Een verblijf van 2 nachten in Lissabon in een tweepersoonskamer met ontbijt voor 2 personen (excl vlucht). Aangeboden door Highsun DMC Portugal
Highsun Portugal

De Reisprof Business Excellence Award

De nieuwe “Reisprof Business Excellence Award” is een blijk van waardering voor organisaties die zich proactief bezighouden met reisagenten, flexibel zijn en uiterst klantvriendelijk zijn richting de reisagenten. Deze organisaties dragen ook een warm hart toe aan de Businessclub.
Jouw stem maakt het verschil!
Op wie stem jij

De genomineerden zijn:

Live2Travel
YACHTCRUISELOGO-FINAL
Logo Sunny Cars
JBC Agencies
Belize Logo