Volg alle presentaties welke gehouden worden tijdens Het Reisprof Event in Den Haag. Alle presentaties worden door exposanten exclusief aan jullie gepresenteerd! Bij deze leerzame presentaties maak je kennis met dé specialisten van het event voor reisprofessionals.

Meld je aan voor leerzame en interessante workshops die speciaal voor jou als reisprofessional zijn geselecteerd. 

Van het leren vloggen, een sales boost of Social Media strategiën, alles komt aan bod.

Laat je verrassen door een diverse beursvloer met uiteenlopende bestemmingen, reisorganisaties en producten. Wij hebben naar jullie geluisterd en gezorgd dat zij er zijn voor jou! Verre bestemmingen, luxe reisproducten, luchtvaartmaatschappijen, dichtbij en buiten de gebaande paden? Een overzicht van alle deelnemers vind je hier.

Bezoekersinformatie

Een bezoek aan het Reisprof Event is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen uit de reisbranche.

Het event is voor iedere reisprofessional die op zoek is naar kennis, saamhorigheid, tips en gezelligheid. Je krijgt een uitstekend beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en je kunt er contact onderhouden of leggen met leveranciers. 

Wij houden ons natuurlijk aan de op dat moment geldende  veiligheidsmaatregelen van het RIVM. Kijk hier voor meer informatie.

Het Reisprof Event is een initiatief van Businessclub De Reisprof