we all love

TRAVEL

Get Inspired, educated and meet colleagues and businesspartners

Visitors information

Leveranciers en meer

Laat je verrassen door een diverse beursvloer met uiteenlopende bestemmingen, reisorganisaties en producten. Wij hebben naar jullie geluisterd en gezorgd dat zij er zijn voor jou! Verre bestemmingen, luxe reisproducten, luchtvaartmaatschappijen, dichtbij en buiten de gebaande paden? Een overzicht van alle deelnemers vind je binnenkort op de site.

Workshops

Meld je aan voor leerzame en interessante workshops die speciaal voor jou als reisprofessional zijn geselecteerd.  Binnenkort laten wij meer weten voor welke workshops je kunt inschrijven

Presentaties

Volg alle presentaties welke gehouden worden tijdens Het Reisprof Event in Den Haag. Alle presentaties worden door exposanten exclusief aan jullie gepresenteerd! Bij deze leerzame presentaties maak je kennis met dé specialisten van het event voor reisprofessionals. Binnenkort meer informatie

Een bezoek aan het Reisprof Event is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen uit de reisbranche, waarbij wij net even een stapje verder gaan dan het standaard aanbod. Het event is voor iedere reisprofessional (dus iedereen die (bedrijfs)reizen en incentives samenstelt en verkoopt) die op zoek is naar kennis, saamhorigheid, tips en gezelligheid. Je krijgt een uitstekend beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en je kunt er contact onderhouden of leggen met leveranciers. 

Inèz Ruska

HET REISPROF AWARD

Wie wint in 2023 de begeerde Reisprof Award

Nomineer jij de nieuwe winnaar van het Reisprof Award in 2023. In 2022 heeft Minet van Wees de award mee naar huis genomen.

De enige award die écht alleen door collega’s wordt aangewezen.

Wil je iemand nomineren, mail ons naar event@dereisprof.nl

VRAGEN?

Heb je vragen over het Reisprof Event, stel ze gerust

Het Reisprof Event is een initiatief van Businessclub De Reisprof