Ben jij er bij?

Welke organisaties ontmoet je op het Reisprof Event? Vragen over een bestemming of een reisroute? Naast een diverse mix van exposanten zullen er inspirerende workshops en presentaties worden gegeven. En er is voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken en collega’s te ontmoeten.

Welke organisaties ontmoet je op het Reisprof Event? Vragen over een bestemming of een reisroute? Naast een diverse mix van exposanten zullen er inspirerende workshops en presentaties worden gegeven. En er is voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken en collega’s te ontmoeten.

Tot ziens in Den Haag

Fokker Terminal Den Haag

Van 1961 t/m 1993 was het gebouw het onderkomen van de MTS voor Luchtvaarttechniek. In 2009 is het gebouw herontwikkeld tot congres- en evenementenlocatie voor de zakelijke markt.

Bezoekadres

Bezoekadres: Fokker Terminal Binckhorstlaan 249 2516 BB Den Haag

Route

Route Klik op route om deze te bekijken

Toegankelijkheid

14 parkeerplaatsen voor mindervaliden 400 parkeerplaatsen 8 Laadpalen Overdekte fietsenstalling De gehele begane grond is rolstoeltoegankelijk. Reserveer tijdig!

Auto/Parkeren

Kom je met de auto?

  • Komende vanaf Amsterdam/Utrecht/Rotterdam: volg de A12 richting Den Haag Centrum
  • Hou na het Prins Clausplein (op de Utrechtse baan) rechts aan en neem de eerste afslag (Afslag 4: Voorburg Den Haag, Binckhorst)
  • Bij de verkeerslichten onderaan de afrit linksaf, vervolgens rechtdoor de Maanweg volgen
  • Einde Maanweg met de bocht mee naar rechts de Binckhorstlaan op
  • Na circa 450 meter ga je linksaf en zie je de Fokker Terminal recht voor je.
  • Rij nu rechtdoor ons terrein op

Onze parkeerwachters zorgen ervoor dat je de juiste parkeerplaats krijgt toegewezen. Wij beschikken over 400 eigen parkeerplaatsen en 8 elektrische laadpalen.

Reserveer je parkeerkaart tijdig.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?

De Fokker Terminal is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer! Vanaf zowel Den Haag Centraal als Den Haag HS is de Fokker Terminal verbonden met een directe busverbinding:

Den Haag Centraal:
Lijn 28 richting Station Voorburg. Deze lijn rijdt ook in het weekend.
Vertrektijden van lijn 28

Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad naar links. De Fokker Terminal ligt na 50m rechts voor u.

Station Den Haag HS:
Lijn 26 richting Voorburg Station. Deze lijn rijdt niet in het weekend!
Vertrektijden van lijn 26

Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad naar links. De Fokker Terminal ligt na 50m rechts voor je.

Pendelbussen:
Check bij je eventorganisator of er voorafgaand en na afloop van het evenement pendelbussen ingezet worden van en naar Den Haag Centraal.

.

Bezoekersinformatie

Een bezoek aan het Reisprof Event is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen uit de reisbranche.

Het event is voor iedere reisprofessional die op zoek is naar kennis, saamhorigheid, tips en gezelligheid. Je krijgt een uitstekend beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en je kunt er contact onderhouden of leggen met leveranciers. 

Wij houden ons natuurlijk aan de op dat moment geldende  veiligheidsmaatregelen van het RIVM. Kijk hier voor meer informatie.

De entreekaarten zijn GRATIS

Het Reisprof Event is een initiatief van Businessclub De Reisprof