we all love

TRAVEL and
selling it

Welkom in de wereld van de Reisprofessional

Bezoekers informatie

Exposanten en meer

Laat je verrassen door een diverse beursvloer met uiteenlopende bestemmingen, reisorganisaties en producten. Wij hebben naar jullie geluisterd en gezorgd dat zij er zijn voor jou! Verre bestemmingen, luxe reisproducten, luchtvaartmaatschappijen, dichtbij en buiten de gebaande paden. Een overzicht van alle deelnemers vind je op de site.

Workshops

Meld je aan voor leerzame en interessante workshops die speciaal voor jou als reisprofessional zijn geselecteerd.  Binnenkort laten wij meer weten voor welke workshops je kunt inschrijven. Voor leden van de Businessclub De Reisprof zijn deze GRATIS. Maar ook als niet lid ben je van harte welkom tegen een kleine vergoeding.

Het Reisprof Award

Elk jaar kiezen wij De Reisprof van het jaar, echt gekozen door collega's. Sylvia Raaijmakers en Minet van Wees gingen jullie voor.

Thema 2024

Dit jaar staat het thema voor de reisprofessional in het teken van jouw merkbekendheid. Hoe ga jij om met jouw naam, reputatie en hoe breng je die effectief op de markt?

Het Event in 2024

Wij hebben specifiek gekozen voor een intiemer opzet van het event om jullie de  mogelijkheid te bieden in contact te komen met de deelnemers en echte gesprekken te voeren.

Pubquiz

Blijf zeker voor de pubquiz, waar je prachtige prijzen kunt winnen, zoals tickets, attracties, internationale lekkernijen en nog veel meer. Een high-end pubquiz show die voelt als een TV-programma. Dit is in plaats van een standaard tombola. Dus doe mee en maak kans op geweldige prijzen!

Iedereen maakt gelijke evenveel kans.

Brand Check by Marisse

Bezoek onze Marketing Expert Marisse.

Ontdek authentieke marketing die op jou is afgestemd, waardoor je gemakkelijk opvalt en moeiteloos je ideale klanten aantrekt.

Marisse zal je in korte tijd waardevolle inzichten geven over jouw zichtbaarheid als ondernemer binnen jouw markt. Je krijgt direct bruikbare tips die je de volgende dag al kunt toepassen.

Kom je langs? 

Een bezoek aan het Reisprof Event is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen uit de reisbranche, waarbij wij net even een stapje verder gaan dan het standaard aanbod. Het event is voor iedere reisprofessional (dus iedereen die (bedrijfs)reizen en incentives samenstelt en verkoopt) die op zoek is naar kennis, saamhorigheid, tips en gezelligheid. Je krijgt een uitstekend beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en je kunt er contact onderhouden of leggen met leveranciers. 

Inèz Ruska

HET REISPROF AWARD

Wie wint in 2025 de begeerde Reisprof Award

Nomineer nu de volgende winnaar van de Reisprof Award in 2023. In 2021 was de winnares Sylvia Raaijmakers en in 2022 werd de eer toegekend aan Minet van Wees. In 2024 zijn LivetoTravel en Jolanda Verdegaal de winnaars geworden. 

Dit is de enige award die uitsluitend door collega’s wordt toegekend.

Heb je iemand in gedachten om te nomineren? Stuur ons een e-mail op welkom@dereisprof.nl.

VRAGEN?

Heb je vragen over het Reisprof Event, stel ze gerust