Fly to the West is jouw B2B-partner voor complete rondreizen op maat in de VS en Canada. In deze presentatie vertellen we wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen. Ontdek hoe je routes op maat maakt en welke handige tools we nog meer voor je in petto hebben! 

Fly to the west is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in reizen naar Amerika en Canada. We kunnen al je reisfantasieën waarmaken, of je nu een camperreis zoekt of een autovakantie, een treinreis of stedentrip. Het is jouw reis, dus we zorgen dat deze helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Fly to the West is jouw B2B-partner voor rondreizen op maat in de VS en Canada. Van complete auto- en camperreizen inclusief vliegtickets, overnachtingen en excursies, tot prachtige aanvullende reisonderdelen zoals cruises, treintickets en ranches. Wij werken direct samen met verschillende partners in de VS en Canada en hebben daarom een zeer ruime keus aan auto’s, campers en type accommodaties.

Waarom Fly to the West?

–          Binnen één werkdag een offerte in huis, inclusief Reisbeleving voor je klant (slide-show vol prachtige beelden en informatie over de reis)

–          Maatwerk, flexibiliteit en jarenlange (reis)ervaring

–          Scherpe prijzen en hoge vroegboekkortingen

–          Geen verrassingen dankzij ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds

–          Gratis handige tools: routeplanner, campingplanner, Mijn Fly to the West

–          Voor elke boeking een gratis gepersonaliseerde, gedetailleerde reisgids

Kom naar onze presentaties en onze stand op het Reisprof Event en we vertellen je graag we wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen. Ontdek hoe je simpel en snel routes op maat maakt en welke handige tools we nog meer voor je in petto hebben! 

Contactgegevens

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *