Alleen de Zee, Alleen MSC

Door de maritieme ervaring die 300 jaar lang is doorgegeven binnen onze familie, kent MSC Cruises de schatten die buiten de gebaande paden liggen. Onze cruises zijn samengesteld om gasten verrijking te geven en diepe emoties te ervaren. Onze goed bereisde bemanningsleden staan klaar om de best bewaarde geheimen van elke nieuwe bestemming te achterhalen. We hebben een passie voor de zee en streven naar excellentie in gastvrijheid, waarbij we alle details beheersen die elke cruise tot een unieke ervaring maakt, met respect voor de zee en het milieu. Stap aan boord voor een wereld vol ontdekkingen met MSC Cruises.

 

We zijn het op twee na grootste cruiserederij ter wereld en marktleider in Europa, Zuid-Amerika, de Golfregio en Zuidelijk Afrika, met meer marktaandeel naast de ingezette capaciteit dan welke andere speler dan ook. We zijn ook het snelst groeiende wereldwijde cruiserederij met een sterke aanwezigheid in het Caribisch gebied, Noord-Amerika en het Verre Oosten.

 

Bij MSC Cruises gaat onze liefde voor de zee vele generaties terug. En we willen deze passie graag doorgeven aan toekomstige generaties. Daarom zetten we ons in om van elk van onze cruises een ontdekkingsreis met onvergetelijke emoties te maken voor elke gast. We bieden een verrijkende, meeslepende en veilige cruise-ervaring, waar men kan genieten van internationaal dineren, entertainment van wereldklasse, bekroonde familieprogramma’s en de nieuwste gebruiksvriendelijke technologie aan boord.

Met onze cruises bepaalt men zelf waar men heen gaat en voor hoe lang. Kies uit de beste cruisebestemmingen, met een grote verscheidenheid aan routes uitgestippeld om de bezienswaardigheden, geluiden en smaken van ’s werelds meest intrigerende culturen te onthullen. Onze schepen varen het hele jaar door in de Middellandse Zee en het Caribisch gebied (bezoek ook Ocean Cay MSC Marine Reserve, ons privé-eiland in de Bahama’s). Onze seizoensroutes omvatten Noord-Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Azië, Noord-Amerika, Dubai, Abu Dhabi en Qatar en Saoedi-Arabië en de Rode Zee.

DE TOEKOMST VAN CRUISEN KOMT ERAAN

 MSC World Europa is niet
gebouwd om de wereld rond te varen. Ze is gebouwd om het te veranderen.

 

Als eerste in haar klasse
is ze een modern cruiseschip als geen ander, dat de grenzen verlegt van wat
mogelijk is op zee. Ze breekt records, stelt nieuwe normen en is ons meest
duurzame en futuristische cruiseschip ooit. Aangedreven door schonere brandstof
en met groene technologie die in het hele schip is geïntegreerd, is ze een verklaring
van onze toewijding aan de toekomst van deze planeet.

Welkom in de toekomst van cruisen met MSC Cruises

Link digitale winter 22-23 brochure:

https://secure.viewer.zmags.com/publication/d5e09deb#/d5e09deb/1

 

Contactgegevens

Social Media