Wij zijn gepassioneerd over Albanië en nog meer gepassioneerd om het u met trots te tonen!

Onze tours zijn stuk voor stuk uniek en authentiek. Begrijp de cultuur, leer de geschiedenis, bekijk de plaatsen, ontmoet de lokale bevolking, proef hun cuisine en voel Albanees.

Het laatste geheim van de Balkan, zo wordt Albanië wel genoemd. En het is waar. Buiten de toeristische pretroutes is het prachtige land aan zee door reizigers en toeristen nog grotendeels onontdekt. Zij die er waren keken hun ogen uit. Soms zou je willen dat het zo kon blijven. Zo onbedorven, leeg en mysterieus. Maar het zou ook zonde zijn.

Travelling Albania, wil Nederlanders in contact brengen met de rijke cultuur en het deels nog onbekende landschap van Albanië. Onze missie is om mensen te laten zien wat een aantrekkelijke bestemming Albanië is en hoe veel het te bieden heeft als het om toerisme gaat. Hiermee willen we bijdragen aan de ontwikkeling van toerisme in Albanië in het algemeen, en in het bijzonder aan de ontwikkeling van kleinschalig toerisme, waardoor we gewone Albanezen ondersteunen in hun ondernemerschap.

Contactgegevens

Social Media