Long after the price is forgotten, the service is remembered.

Duizenden mensen, andere gewoonten en tradities, koeien op drukke straten, prachtige gebouwen, moderne winkelcentra, schitterende markten, heilige rivieren, kleurrijke hindoeïstische tempels en boeddhistische kloosters  dit zijn slechts enkele van de vele redenen om te reizen naar India. Van ruwe bergketens in Ladakh op lotus bloemen op het meer van Udaipur naar woestijnen en regenwouden. Ontspan op het palmenstrand van Goa, bezoek de tijgers in de nationale parken of wandel over bergketens – India maakt het mogelijk. 

Op een reis naar de steden Mumbai, Delhi, Calcutta en Bangalore vakantiegangers ervaar de grootste Indiase steden – met al zijn tegenstrijdigheden en contrasten.

Trans India Holidays is bijna 32 jaar geleden opgericht en houdt zich uitsluitend bezig met inkomende reizen naar India. 

Naast India verzorgen we ook complete landarrangementen voor Nepal, Bhutan en Sri Lanka

In de loop der jaren hebben zij uitstekende werkrelaties ontwikkeld met de meeste grote hotels op het Indiase subcontinent en hebben zij nu extreem concurrerende tarieven van de rest. De lijst met hotels loopt momenteel op tot meer dan 300 verspreid over het Indiase subcontinent.

Daarnaast bezitten en exploiteren zij een eigen wagenpark (eigendom van en geëxploiteerd door de DMC, onder onze eigen merknaam), dat volledig bestaat uit middelgrote en grote auto’s van eind 2019, uitgerust met veiligheidsgordels voor en achter, die voldoen aan de hoogste emissienormen, bestuurd door geüniformeerde chauffeurs met onberispelijke geloofsbrieven. Dit verhoogt niet alleen het serviceniveau dat zij kunnen bieden enorm, maar weerspiegelt zich ook in de tarieven. 

Zij zijn geaccrediteerde leden van een aantal reisorganisaties zoals ASTA, PATA, IATO, USTOA & TAAI. 

Zij hebben de National Tourism Award ontvangen voor uitstekende prestaties in de jaren 2011-12, 2012-13, 2014-15, 2015-16 & 2017-18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *