Orient Tours

Orient Tours is één van de marktleiders in de Verenigde Arabische Emiraten en staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaand product met gepersonaliseerde, flexibele en individuele service aan gasten uit de gehele wereld.

Bovendien is Orient Tours wederom uitgeroepen tot de beste DMC uit de Verenigde Arabische Emiraten! Wie wil nou niet daarmee werken! 

Zie voor meer informatie over de World Travel Awards:  Klik hier 

Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen  van groepen en individuen uit Europa, Japan, Amerika, Azië en Australië.  

Opgericht in 1982 in H.J. in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten. Sheikh Faisal Al Qassemi, Orient Tours heeft eigen kantoren in Abu Dhabi, Dubai, Sharjah en Oman. 

In zowel de Verenigde Arabische Emiraten als het Sultanaat van Oman biedt het bedrijf een verscheidenheid aan zorgvuldig geplande tour programma’s, innovatieve woestijnsafari-reizen, overland reizen tussen Dubai en Oman, op maat gemaakte rondreizen & studiereizen, avontuurlijke expedities, het verkennen van safari’s , ontspannen diner-cruises, individuele fly & drive-programma’s en bedrijfsevenementen en lanceringen. 

Een aparte afdeling Cruiseschepen biedt complete services voor de afhandeling van cruiseschepen in de Verenigde Arabische Emiraten en in het Sultanaat van Oman.
Onze meertalige gidsen en chauffeurs zijn professioneel getraind in veiligheid en eerste hulp. 

Wij worden in Nederland en België vertegenwoordigd door Jan Tourism Consultancy, Inez Ruska. Dus mocht je in het Nederlands willen overleggen over de mogelijkheden, neem dan contact met haar op via sales@jantourism-consultancy.com

Contactgegevens

Sarah Dubke Orient Tours

Sarah Dubke

Social Media