Orient Tours

EEN NAAM DIE STAAT VOOR SERVICE, KWALITEIT EN INNOVATIE

Orient Tours staat bekend als marktleider in het aanbieden van een kwalitatief hoogstaand product met persoonlijke, flexibele en individuele service. Het bedrijf is gespecialiseerd in het brengen van groepen en individuen uit Europa, Japan, Amerika, Azië en Australië naar Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten en het Sultanaat van Oman.

Orient Tours, opgericht is in 1982 in Sharjah, VAE, door HE Sheikh Faisal Al Qassemi. Ze hebben eigen vestigingen in Abu Dhabi, Dubai, Sharjah en Oman. In zowel de Verenigde Arabische Emiraten als het Sultanaat van Oman biedt het bedrijf een verscheidenheid aan zorgvuldig geplande tourprogramma’s, innovatieve woestijnsafari’s, overlandtours tussen Dubai en Muscat, op maat gemaakte rondreizen en studiereizen, avontuurlijke expedities, het verkennen van zeesafari’s , ontspannende dinercruises, individuele fly & drive-programma’s en zakelijke evenementen en lanceringen. Er is een aparte afdeling voor cruiseschepen. Het biedt complete diensten voor de afhandeling van cruiseschepen in de Verenigde Arabische Emiraten en in het Sultanaat Oman.

Onze meertalige gidsen en chauffeurs zijn professioneel opgeleid op het gebied van veiligheid en eerste hulp. We waren de eerste touroperator in de Golf die een Tour Guide Training Seminar startte om de standaard van onze gidsen te verbeteren. Met momenteel meer dan 180 directe medewerkers wordt Orient Tours beschouwd als een van de grootste en meest gevestigde reisorganisaties in de regio. 

Contact Us

Sarah Dubke Orient Tours

Sarah Dubke

Follow Us