YACHTCRUISELOGO-FINAL

Een cruise agentschap gevestigd te Rotterdam en gedreven door een enthousiast team.  Zoals de naam al suggereert zijn zij gespecialiseerd in cruises met exclusieve cruiseschepen.

Ons aanbod is enorm divers en komt voort uit een samenwerking met 20+ cruisemaatschappijen. Deze zijn allemaal operationeel in dezelfde ‘niche’ markt en opereren met Boutique schepen, -wereldwijd! Hierdoor kunnen wij een enorm scala aan cruise diversiteit aanbieden op verschillende soorten schepen.

Denk aan privé jachten, sportief zeilen, Tall Ships, riviercruises, en een enorme hoeveelheid zeecruises. Van laid back reizen tot thema cruises, actieve reizen en expeditie cruises, you name it, we’ve got it!

Daar waar de grote cruiseschepen niet kunnen komen, vindt je onze partners juist wel. Persoonlijke service, intieme schepen, excursies en vaak all inclusive is wat wij aanbieden.

Voor single travellers, stellen, families of groepen vrienden tot charters aan toe, mogelijkheden te over..!

Wij ervaren reizigers die juist geen onderdeel willen zijn van de Massa en precies weten hoe zij hun reis optimaal willen beleven.

Dus zoek je cruiseschepen, niet groter dan rond de 300 pax, dan kunnen wij je helpen, van 3 tot 6-sterren luxe en plezier!

‘the New Way of Cruising’

Contactgegevens

Simone Boon en George Dekker

Social Media