we all love

TRAVEL and
selling it

Welkom in de wereld van de Reisprofessional

Workshops
Inspirerend, Educatief en Uitdagend

Judith Tersteeg
Een actuele update over de Reiswetgeving

11.00-12.00 uur

Inmiddels een bekend gezicht bij de Businessclub De Reisprof. Zij praat ons bij over de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor jouw als Reisprofessional. Reizen heb je in alle soorten en maten. Net als reisorganisaties; van touroperators tot reisagenten en zelfstandige reisagenten. Allemaal hebben ze gemeen dat ze zich aan veel complexe regels moeten houden, die vaak hun oorsprong vinden in de Europese richtlijnen en verdragen. Onze huisadvocaat Judith vertaalt dit in begrijpelijke taal en vertelt wat voor jou als reisprof belangrijk is.

Bianca Cuperus
Focus in Sales

13.00-14.00 uur

 De omzet staat onder druk en daardoor gaat men adhoc verschillende acties uitzetten zonder continuïteit en resultaat. Herkenbaar? Helaas is de tijd vaak beperkt en is het dus belangrijk om focus te creëren. De juiste focus creeër je door bewust te kiezen voor een aantal activiteiten en deze structureel uit te voeren. Simpel toch? De sales activiteiten zijn te verdelen in drie onderdelen. Bianca geeft jou tips en handvatten hoe je de focus kunt pakken maar vooral ook om te behouden. 

Linda Bakker-Groeneweg
In Balans ondernemen

15.00-16.00 uur

Vindt focus en evenwicht als Reisprofessional. Balans vinden in werk en privé is altijd een hot topic bij leden van de Businessclub De Reisprof. Linda laat ons zien dat door een ander patroon aan te leren, je die balans kunt vinden bij jezelf, je gezin en je collega’s. 

 

Carolien Nieuweboer
Human Rights Businesstalk

16.00-17.00 uur

Carolien werkt als Art Director bij een gerenommeerde reclamebureau in Amsterdam. Ondanks haar carrière laat haar de ontwikkelingen in de wereld haar niet onberoerd. Ze is meerdere malen afgereisd naar Lesbos om een hand uit te steken bij de organisatie Because we carry en heeft ze eigenhandig een reclamecampagne opgezet om de Palestijnse oorlog zichtbaar te maken voor het grote publiek. Ze wordt regelmatig uitgenodigd bij talkshows en ook in het buitenland is zij inmiddels opgevallen en was zij onlangs nog te zien bij Al Jazeera.