Workshops

Creatief, inspirerend, uitdagend

Wij organiseren de leukste workshops voor jou als ondernemende, ambitieuze reisprofessional. Doe inspiratie op, krijg meer kennis en ontwikkel je vaardigheden.

De leden van Businessclub De Reisprof kunnen de workshops gratis volgen. Niet getreurd, ben je geen lid, dan kun je alsnog voor een kleine bijdrage toch deelnemen.. Of wordt snel lid, dat kost slechts €12,- (excl btw) per maand. 

11.00 – 12.00 uur – Smartphone fotografie  

13.00-14.00 uur – De Kracht van kleur

14.00-15.00 uur – Social Media inspiratie

15.00-16.00 uur – I love Sales boost

16.00-17.00 uur – Inspiratie sessie vloggen

De Workshops

11.00-12.00 uur Smartphone Fotografie met Ellen Pichotte

Ellen Pichotte

Na het grote succes van haar workshop tijdens het Reisprof Event in 2021, hebben wij Ellen gevraagd om wederom een workshop te geven over Smartphone Fotografie. 

Laat jouw reiservaringen tot leven komen met de workshop van Ellen. Na deze workshop geen Lucky Shots meer maar is iedere foto een geweldige foto.

Je leert foto’s maken waar je de locatie en beleving echt in jouw beeld zet. Je ontvangt superhandige tips & tricks over het maken van foto’s met jouw smarttelefoon. Leer meer over diverse instellingen en de geheimen achter jouw mobiele telefoon. Ook krijg je inzicht hoe je jouw foto krachtiger maakt met de diverse apps. 

13.00-14.00 uur – De kracht van Kleur met Herma Moolenaar (Mooi advies)

Herma Moolenaar

Voor de kledingtaal ontbreekt kennis meestal. Je leert het vanuit huis en je leert via social media en in de maatschappij wel wat er in de mode is, maar zelden leer je de spelling en grammatica van de kledingtaal.

Hoe mooi zij het zijn als je in deze kleurrijke workshop zou leren hoe je met je kleding je eigen verhaal kunt vertellen. Precies zoals het bij jou past. Niet alleen aan de buitenkant maar ook dat het overeenkomt met je binnenkant. 

Leer wat jou uniek maakt.

Je gaat kennismaken met de 5 elementen van kleding ABC. In deze unieke kleurrijke workshop gaan wij samen kijken hoe wij met onze uitstraling de juiste boodschap kunnen overbrengen.

14.00-15.00 uur – Social Media Inspiratie met Marisse Douma

Marisse Douma

Tijdens deze workshop leer jij in een korte tijd zelfverzekerd online zichtbaar te zijn. De workshop : ‘zo heb je altijd genoeg inspiratie voor social media’ laat je zien welke manier het beste bij jou en jouw ideale klant past.

Inspiratie om iets op Social Media te plaatsen is soms lastig. Herkenbaar? In deze interactieve workshop gaan wij samen aan de slag om inspiratiebronnen te achterhalen. 

Zo zit je nooit meer zonder inspiratie en weet je altijd wat je kunt plaatsen op jouw social media kanalen. Resultaat: inspirerende, herkenbare, onderscheidende content en (misschien wel het allerbelangrijkste) een manier die helemaal bij jou past. Er is voldoende ruimte om ook jouw vragen te stellen. 

 

15.00-16.00 uur – I love Sales Boost met Daniele Felix

Als Sales expert met meer dan 20 jaar ervaring in de reisindustrie geeft Daniële met de I love Sales Boost een kijkje in haar saleswereld. In een uur tijd zal zij jou inspireren om anders naar Sales te kijken. Wat kan je verwachten:

  • vraagstukken en doordenkertjes die na mogen sudderen
  • inzichten
  • tips die je meteen kan toepassen
  • humor
  • een uitdagende opdracht waar je mee aan de slag kunt.

Elke deelnemer maakt kans op een plaats in de I love Sales Bootcamp van 2 dagen (datum nader te bepalen)

16.00-17.00 uur – Inspiratie sessie vloggen met Saskia van der Hilst

Nieuwe Businessclub Leden die voor haar boek hebben gekozen als welkomst kado, kennen haar al. Saskia van der Hilst is onze vloggen goeroe. Zij geeft een inspiratiesessie over het maken van videocontent voor jouw social media kanalen. 

Deze sessie geeft jouw handvaten om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Waar haal je de inspiratie vandaan? 

Wat is het voordeel van vloggen en kan je dit doen met jouw mobiele telefoon? Saskia maakt je wegwijs in de wereld van het vloggen.