Workshops

Interessant, professioneel, ontwikkeling
Workshop

Workshops

for all of us a great oppertunity

Wij organiseren de leukste workshops voor de reisbranche. Doe inspiratie op, krijg meer kennis en ontwikkel je vaardigheden.
Er is een mix van interessante onderwerpen die jou als Reisprofessional een nieuwe dimensie geven.
De leden van de Reisprof mogen zich gratis inschrijven voor de workshops.
De eerste workshops zijn inmiddels al bekend.

Meet the professionals

Marisse Douma

Marisse Douma

Marisse Douma is content coach. Ze helpt ambitieuze ondernemers om zelfverzekerd en vanuit flow online zichtbaar te zijn. Op een manier die bij hen én hun ideale klant past.

Marisse geeft de Workshop:  ‘zo heb je altijd genoeg inspiratie voor social media

Inspiratie om iets op social media te plaatsen is soms ver te zoeken. Herkenbaar? In deze interactieve workshop gaan we samen aan de slag om jouw inspiratiebronnen te achterhalen. Zo zit je nooit meer zonder inspiratie en weet je altijd wat je kunt plaatsen op jouw kanalen. Met als resultaat: inspirerende, herkenbare, onderscheidende content en op een manier die helemaal bij jou past. Aan het einde kun je al je vragen kwijt in de aansluitende Q&A.

Herma Moolenaar

Herma Moolenaar

Hoe word ik mooi zichtbaar?
Herma is de eigenaresse van Mooi Advies

Herma geeft de Workshop De kracht van kleur!

 

Workshop “De taal van kleding”
Kleding is een taal die we allemaal spreken. Je leert hem spelenderwijs tijdens  je opvoeding, naast de gewone spreektaal. Voor de kledingtaal ontbreekt de scholing meestal. Je leert thuis bijvoorbeeld wel hoe het hoort in de groep waar je deel van uitmaakt en wat er in de mode is, maar zelden leer je de spelling en grammatica van de kledingtaal.
Hoe mooi zou het zijn als je in deze kleurrijke workshop zou leren hoe je met je kleding je eigen verhaal kunt vertellen. Precies zoals het bij jou past. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook dat het overeenkomt met je binnenkant. Met dat wat jou uniek maakt.
Je gaat kennismaken met de vijf elementen van kleding: het ABC
Niet alleen je kleding is onderdeel van je non-verbale communicatie, je lichaam is dat ook. Veel mensen zijn zich niet bewust van de boodschap die hun lichaam uitstraalt.
In deze unieke leuke, kleurrijke en leerzame workshop tegelijk, gaan we samen kijken hoe we met onze uitstraling de juiste boodschap kunnen overbrengen.
“Laat je prikkelen om op een ander manier naar jezelf en anderen te kijk

Saskia van der Hilst

Inspiratiesessie vloggen
Saskia is een goeroe op het gebied van vloggen. Ze geeft een inspiratiesessie over  het maken van videocontent voor jouw Social Media.

Deze sessie geeft jou de handvaten om jouw online aanwezigheid te verbeteren.  Waar haal je inspiratie vandaan? Wat is het voordeel van vloggen en kan je dit doen met jouw mobiele telefoon? Saskia maakt jouw wegwijs in de wereld van het vloggen.