Flexible Autos fungeert als bemiddelaar van huurauto’s en biedt huurauto’s van diverse autoverhuurders tegen voordelige tarieven in meer dan 120 landen en op meer dan 22.000 locaties wereldwijd! Flexible Autos werkt samen met vertrouwde autoverhuurmaatschappijen, waaronder Alamo, Avis, Hertz, Europcar en Sixt. Zo kun je elk type autohuur regelen voor de beste prijs en de meest gunstige condities!

De organisatie achter Flexible Autos
Flexible Autos is een handelsnaam van Flexiblecarhire.com Ltd. . Flexible Autos is één van de toonaangevende bemiddelaars van autohuur wereldwijd waarbij wij uitblinken in onze techniek. Als internationaal bemiddelaar biedt Flexible Autos huurauto’s van meerdere autoverhuurbedrijven aan welke aan de kwaliteitseisen van Flexible Autos voldoen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ware in Hertfordshire, Verenigd Koninkrijk, maar er zijn ook kantoren in Frankrijk, Portugal, Spanje en Dubai. In 2017 is Net Travel Associates B.V. voor de Nederlandse markt langdurig aangesteld als GSA.

Flexible Autos is 100% B2B
Bij Flexible Autos richten wij ons volledig op de retail, aangezien alle reserveringen altijd via de retailpartners verlopen. Naast de scherpe voorwaarden en alle voordelen van het reserveren via Flexible Autos ontvangen reisagenten voor hun werkzaamheden een uitstekende vergoeding. Flexible Autos In Nederland is deelnemer van de ANVR, SGR en SGRZ.

Flexible Autos all inclusive dekking met terugbetaling van het eigen risico
Met all inclusive bedoelen wij ook all inclusive. Zo betaal je geen reservering- en wijzigingskosten en kun je tot 48 uur voor huuraanvang je auto kosteloos annuleren. Daarnaast betalen wij het eigen risico terug in geval van schade aan je huurauto. Je betaalt ter plaatse de kosten van het eigen risico en kunt deze na thuiskomst bij ons declareren, zodat je klant niet opdraait voor deze kosten.

Wil je ook huurauto’s reserveren bij Flexible Autos?
Niets is gemakkelijk dan dat! Na het kosteloos registreren van jouw agentschap kun je direct aan de slag! Om je aan te melden, stuur ons een email: online@flexibleautos.com.

Meer informatie of vragen?
Bel ons tijdens kantoortijden (ma t/m vr / 09:00 – 17:30u) via +31 23 82 00 470.

Je kunt ook contact opnemen met de Sales Manager van Flexible Autos in Nederland en België: Bert Wildeman bereikbaar via +31 6 13081969 of per email bert.wildeman@flexibleautos.com

Contact gegevens

Social Media