Canadian Camping Adventures

Canadian Camping Adventures & Dutch Wolf Tours zijn beiden onderdeel van de Glennifer Lake Travel Corporation. Zij zijn sedert 2004 gevestigd in Innisfail, Alberta, Canada, net even ten Oosten van de prachtige Rocky Mountains.

Het bedrijf bestaat al ruim 10 jaar en richt zich voornamelijk op de Nederlandse en Belgische Canada reiziger.

Zij bieden onze klanten een volledig en goed gebalanceerd vakantiepakket, zowel voor de individuele,- als de groepsreiziger.

Het groepsreizen gedeelte valt onder Dutch Wolf Tours. Wij bieden de klant een ECHT kleinschalige groepservaring door o.a. gebruik te maken van een 15-persoons luxe van, maar met niet meer dan 10 – 12 personen te reizen. Dat geeft veel ruimte, maar ook heel veel vrijheid. Er wordt, daar waar mogelijk, buiten de drukke toeristengebieden gereisd, met niet al te lange dagafstanden. Op veel locaties wordt er twee dagen vertoefd. Wij zijn natuurgidsen en kennen Canada inmiddels bijzonder goed.

Veel aandacht is er voor natuur, maar ook de (recente) geschiedenis komt aan bod. Stelregel is dat mensen in Canada aankomen als
Nederlanders, maar als Canadezen dienen te vertrekken. Volledig tot rust gekomen, minder gehaast en met meer kennis over de natuur, zowel in Canada Als in Nederland!! Canadian

Camping Adventures staat ook in het teken van ontzorgen. Voor de individuele camperreiziger  organiseren wij de volledig camperrondreis in Canada en/of Amerika of een combinatie van beide. Wij boeken de campgrounds, de excursies en de eventuele ferry-overtochten. Dit alles is voor de klant terug te vinden in het uitgebreide en exclusieve RoadBook, vol met achtergrondinformatie, de leukste en meest interessante routes. Tevens bevat het RoadBook alle benodigde vouchers handig ingebonden en te verwijderen als er om gevraagd wordt.

Laat CANADA en AMERIKA maar over de ervaren experts van Dutch Wolf Tours en Canadian Camping Adventures. Wij gaan en staan voor het BESTE UITZICHT met het meest INZICHT!!!

Contact Us

Social Media