Niet alle beperkingen zijn zichtbaar: sommige zijn niet direct herkenbaar zoals autisme, chronische pijn, dementie, angst en visuele of gehoorstoornissen. Het dagelijks leven met een onzichtbare handicap kan voor veel mensen veeleisend zijn, maar het kan voor anderen moeilijk zijn om de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd te herkennen, erkennen of begrijpen.


Wees zichtbaar wanneer jij gezien wilt worden

Het dragen van de Hidden Disabilities Sunflower wijst mensen in je omgeving (waaronder personeel, collega’s en zorgverleners) er discreet op dat je misschien wat extra steun, hulp of tijd nodig hebt.


Welke voordelen heeft het dragen van een Hidden Disabilities Sunflower voor je?

Het kan zijn dat mensen in je omgeving je vragen of ze je kunnen helpen. Jij of jouw verzorger kunnen de Hidden Disabilities Sunflower ook gebruiken om mensen die op de hoogte zijn van de Hidden Disabilities Sunflower te vertellen over de extra hulp die je wellicht nodig hebt.

De producten van Hidden Disabilities Sunflower zijn uitsluitend bedoeld om gratis aan je klanten te schenken. Ze zijn niet bestemd voor wederverkoop door particulieren, bedrijven of organisaties. Als je een geregistreerde liefdadigheidsinstelling bent, neem dan contact met ons op om te bespreken of je een erkende wederverkoper kunt worden. 

Contactgegevens

Social Media