Logo Air Transat

Air Transat • Verkozen tot “Best Leisure Airline ter Wereld in 2021” tijdens de Skytrax Awards

 

Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada en vervoert jaarlijks circa 4,5 miljoen passagiers naar 60 bestemmingen in 26 landen. Ontdek de prachtige landschappen, de diversiteit van de natuur en flora maar ook de dynamische Canadese metropolen dankzij de directe vluchten van Air Transat vanuit 26 steden in Europa.

 

Vanuit Amsterdam Schiphol vliegt Air Transat rechtstreeks naar Toronto (4 vluchten/week) en Montreal (3 vluchten/week), naast 3 rechtstreekse vluchten per week vanuit Brussels Airport.

 

De binnenlandse routes maken het voor passagiers vertrekkend vanuit Europa ook mogelijk om andere Canadese provincies en steden te ontdekken. Reizigers kunnen dankzij Air Transat ook naar Quebec (YQB), Vancouver (YVR) en Calgary (YYC) reizen na een korte tussenstop of een stop-over in Montréal (YUL) of Toronto (YYZ).

 

Kiezen voor Air Transat betekent : reizen aan boord van moderne toestellen, een vloot bestaande uit Airbussen A330 en de gloednieuwe A321neoLR-vliegtuigen. Het is kiezen voor een aangename reisbeleving in 2 comfortabele reisklassen (Economy of Club Class), genieten van inbegrepen smaakvolle maaltijden (standaard of gourmet) en van een rijk en gepersonaliseerd entertainmentsysteem op digitale schermen. Air Transat biedt haar passagiers ook enkele additionele services aan (option plus, stoelkeuze, extra bagage) om de vlucht nog aangenamer te maken.

 

Kortom aantrekkelijke prijzen, met “fare options” (Budget-Standard-Flex) die het beste overeenkomen met de behoeften van elke klant, gecombineerd met een service van hoge kwaliteit, gastvrijheid uit Quebec bovenop!