JBC Agencies

JBC-Agencies is sinds 1995 gespecialiseerd B2B aanbieder voor reisproducten in Cuba, Colombia, Panama en Costa Rica. Wij hebben een breed en veelzijdig aanbod en creëren voor elke wens een opmaat product voorzien van unieke elementen. JBC-Agencies werkt business to business en wij mogen diverse grote nationale en internationale touroperators, zelfstandig reisadviseurs en incentivesbureaus tot ons klantenbestand rekenen.

We bieden al meer dan 25 jaar reisproducten aan in Cuba, Colombia, Panama en Costa Rica. Naast onze uitgebreide reiskennis, ervaring en verantwoordelijkheid denken we mee met de klant en proberen we anders dan anders te zijn. De producten die we aanbieden zijn exclusief en omvatten vervoer, verblijf, excursies, rondreizen, etc. Maar uiteraard bieden we ook ondersteuning bij de communicatie en marketing activiteiten voor onze klanten.

De reisproducten zijn tailormade, zowel voor FIT’s als groepsreizen en voor elk budget en elke doelgroep. Wij fungeren als ‘front office’ voor onze partners ter plaatse, dit heeft als voordeel dat we altijd goed bereikbaar zijn, geen problemen met tijdsverschil en aanvragen of problemen snel behandelen. Onze steun kan bestaan uit advies over sociale media, free publicity en productontwikkeling. Wij denken graag met u mee!

Contactgegevens

Social Media