Logo Spiti Helena

Onthaasten op Naxos

In een schilderachtig decor van prachtige landerijen, fruit- en olijfbomen, stralend blauwe luchten, ongekende zonsondergangen en sterrenhemels kun je hier heel fijn logeren in het sfeervolle huis Spiti Helena van één tot zes personen.

Ontdek Naxos, in een prachtige Cycladische woning dat van alle gemakken is voorzien en ingericht is met oog voor detail.

 

De stijlvolle inrichting en marmeren vloeren maken dit comfortabele huis erg uitnodigend en sfeervol. Het huis heeft op de benedenverdieping een ruime entree, 2 slaapkamers, een ruime moderne badkamer en twee toiletten. Op aanvraag kan er op elke slaapkamer een luxe stretcher worden bijgezet. De bovenverdieping is ruim en licht dankzij de vele ramen en terrasdeuren.

De open keuken is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals een magnetronoven, keramische kookplaat, vaatwasser, volautomatische koffiemachine en een grote koelkast. In de woonkamer is een eettafel aanwezig evenals een comfortabele 4-zits slaapbank, diverse zitjes en een flatscreen televisie. In het hele huis is er verkoeling d.m.v. ventilatoren voor hete zomers en verwarming voor de frissere wintermaanden. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras.

Contactgegevens

Social Media