Logo de Reisprof

Dé Community voor iedereen uit de reisbranche die op zoek is naar kennis, saamhorigheid, tips en inspiratie over het ondernemen in de reisbranche. 

Netwerken, Kennis en verbinding

De community platform is bedoeld om passievolle ondernemers uit de reisbranche samen te brengen.  Door te netwerken, ervaringen met elkaar te delen en kennis uit te wisselen in de juist nu zo enerverende reisbranche, gaan we samen voor een mooie toekomst van onze branche. 

Er is volop ruimte om te sparren met de ambitieuze collega reisondernemer.

Voor wie is Community De Reisprof?

Ben je een ZRA, reisagent of een zelfstandig kleine reisorganisator dan is ‘De Reisprof’ dé community voor jou. Het maakt niet uit bij wie je bent aangesloten of voor welke reisorganisatie werkt, de bindende factor is onze passie voor het vak! 

Wij zijn een club van enthousiaste reis ondernemers, waarbij kennismaken, kennisoverdracht en elkaar steunen voorop staan.  

Ons doel is om een club van enthousiaste, passievolle reisondernemers bij elkaar brengen. Kennismaken, kennisoverdracht en elkaar steunen in deze uitdagende tijd staan hierbij voorop. Samen gaan we voor een sterke toekomst van ons mooie vak.

 

Contact Us

Follow Us