Oleander Travel

Cyprus en Griekenland ontdekken met Oleander Travel

“Yes! Wij zijn weer begonnen. Na anderhalf jaar stilstand kunnen wij weer verder. Het was geen verloren tijd. Geen klanten maar tijd om te analyseren, binnen onze organisatie te kijken en te plannen hoe wij verder willen gaan, als wij straks weer aan de slag mogen gaan.  Het was een moeilijke periode die wel veel heeft opgeleverd…veel inzicht en beslissingen. Het Reisprof event is waar ik eigenlijk naar op zoek was.  Dankzij Inez en Sylvia heb ik het gevonden. Het is mijn bedoeling niet alleen maar promotie voor Oleander Travel te maken maar ook leuke collega’s te ontmoeten en elkaar te inspireren….laat ons eerlijk zijn…alleen werken is fantastisch en geeft vrijheid maar soms moet je ook “ out of your shell” gaan. 

Ik heb een passie en liefde voor Cyprus en Griekenland, vooral hun authentieke kant, hun mooie natuur en rijke cultuur. Ze zijn niet alleen zon en strand…ze zijn bestemmingen die veel meer kunnen bieden voor de nieuwsgierige en avontuurlijke mens. 

Wil je bijzondere vakanties op Cyprus en Griekenland aan je klanten aanbieden? Bij mij ben je in goede handen. Ook als ik iets niet goed weet kan ik het voor je opzoeken. Cyprus ken ik als geen ander en Griekenland is toch de plek waar ik me het meest thuis voelt Ik hoop je te ontmoeten bij mijn netwerktafel…” 

Contact Us

Niki

Niki Verkaik

Follow Us