VvKR logo

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) is de branchevereniging voor kleinschalige reisorganisaties en reisspecialisten. Bij deze actieve vereniging hebben zich meer dan 400 reisorganisaties verenigd. Samen willen ze opkomen voor de belangen van kleinschalige en specialistische reisondernemers, daarnaast wil VvKR voor haar leden ook een kennis- en inspiratieplatform zijn.

Kleinschalig verwijst naar kleinschalige toerisme: reizen die op maat zijn samengesteld, weg van de massa, individueel of in kleine groepen. Zowel VvKR als haar leden staan voor een persoonlijke benadering, met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen.

Een reisorganisatie die is aangesloten bij VvKR moet aan een paar voorwaarden voldoen om lid te mogen worden, daarmee garandeert de vereniging dat haar leden voldoen aan de wettelijk gestelde eisen voor reisorganisaties.

Daarnaast is VvKR vooral ook een leuke club, met enthousiaste en actieve leden die samen activiteiten organiseren, inkoopvoordelen genereren en die bij elkaar kunnen aankloppen met vragen.

Contact Us

Marleen Nijdam – secretaris

Follow Us