Het Reisprof Event 2024: Een Dag Gewijd aan Kwaliteit

Bijna twee weken zijn verstreken sinds het Reisprof Event 2024 plaatsvond, en eindelijk had ik vandaag de tijd om de prachtige foto’s van Dave te bekijken. Het was een moment van herbeleving, waarbij ik opnieuw werd ondergedompeld in de energie en opwinding die het evenement met zich meebracht. Dit jaar hebben we als organisatoren bewust gekozen voor kwaliteit boven kwantiteit, en ik kon de hele dag lachen, want het klopt. Waren er bij de vorige edities nog brandjes te blussen, nu kon ik fladderen door de zaal en proberen iedereen een welkom te heten. 

Vanaf het allereerste begin lag de focus op het aantrekken van kwalitatieve exposanten, bezoekers en workshops. We wilden niet alleen een groot aantal mensen bijeenbrengen, maar vooral een selectie van de besten in onze reisbranche. Dit betekende dat we nauwkeurig hebben geselecteerd op basis van expertise, innovatie en relevantie.

Het bleek dat deze keuze vruchten afwierp. Hoewel we stiekem op iets meer bezoekers hadden gehoopt, was de feedback die we ontvingen van zowel exposanten als bezoekers ongelooflijk positief. De sfeer van het evenement ademde kwaliteit; er was ruimte voor diepgaande gesprekken, waardevolle connecties en inspirerende ontmoetingen.

Een van de hoogtepunten van het evenement waren de stille presentaties, die tot onze vreugde enorm goed werden ontvangen. Ook de ‘Businesstalk’ sessie, waarin we de huidige situatie van de wereld en de impact ervan op de reisindustrie bespraken, werd zeer gewaardeerd. Conclusie: Reizen is nog steeds een privilege, en dat moeten wij niet vergeten. De workshops die gericht waren op ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling raakten precies de juiste snaar bij onze deelnemers.

Dit jaar hebben mijn collega Lotte en ik ervoor gekozen om dicht bij onszelf te blijven in de organisatie van het evenement, en het is echt lonend om te zien hoe goed dat heeft uitgepakt. We voelden ons meer verbonden met onze visie en missie, en dat straalde af op alles wat we deden.

Naast de inhoudelijke programma’s waren er ook leuke activiteiten gepland, zoals een pubquiz met talloze prijzen om te winnen. Maar de kers op de taart was toch wel de uitreiking van de Reisprof Award. Het was een eer om twee geweldige winnaars te zien, maar nog belangrijker was het gevoel dat we allemaal winnaars waren die dag, omdat we samen een prachtige dag hadden beleefd in de reisbranche.

Ik kan me alleen maar voorstellen dat Manfred, terwijl hij zich bezighield met alle voorbereidingen, zich soms afvroeg waar hij aan begonnen was. Maar op de dag zelf, toen alles samen viel, bleek zijn inzet en expertise werkelijk onmisbaar. De inrichting was precies zoals we het voor ogen hadden: uitnodigend, sfeervol en perfect passend bij de ambiance van het evenement.

Allereerst wil ik mijn partner in crime, Lotte, in het zonnetje zetten. Haar tomeloze inzet, creativiteit en vastberadenheid waren werkelijk van onschatbare waarde gedurende het hele proces, van voorbereiding tot uitvoering. Samen hebben we een visie gerealiseerd die onze stoutste verwachtingen overtrof, en daar ben ik enorm trots op.

Maar ook mijn kinderen, Marwan en Tehany, verdienen een bijzondere pluim. Hun begrip, geduld en onvoorwaardelijke steun hebben me door de hectische periode van voorbereidingen heen geholpen. Op de dag zelf waren ze een onschatbare hulp, en hun betrokkenheid heeft het evenement naar een hoger niveau getild.Ook de aanwezigheid en ondersteuning van Bertie, Vanessa en Dunya herinneren me eraan dat hulp vaak dichterbij is dan we denken, en dat we altijd kunnen rekenen op degenen die het dichtst bij ons staan.

Het Reisprof Event van 2024 was een waardevolle herinnering aan het belang van samenwerking, toewijding en het koesteren van onze relaties. Het is een voorrecht om te kunnen werken met zulke geweldige mensen, en ik ben dankbaar voor hun bijdrage.

Al met al was het Reisprof Event van 2024 een dag om te herinneren. Het was een viering van onze passie voor de branche, een gelegenheid om te leren en te groeien, en bovenal een moment om te verbinden met gelijkgestemden. 

We kijken nu al uit naar de volgende editie, waarbij we opnieuw zullen streven naar kwaliteit in alles wat we doen. Wat wij gaan doen in 2025 staat nog in de kinderschoenen, maar dat dit weer onvergetelijk gaat worden, is een feit. Houd ons in de gaten! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *