VvKR logo

VVKR deelname aan het Reisprof Event

Het Reisprof Event is het event waar alle reisprofessionals inspiratie en informatie kunnen opdoen. 

Het bezoekersaantal en het deelnemersveld groeit nog altijd, hetgeen de behoefte aan een dergelijk evenement bevestigt.

Businessclub De Reisprof, initiatiefnemer van Het Reisprof Event op 8 november 2022, kan met veel plezier mededelen dat oo VVKR besloten heeft om hun jaarlijkse ledenvergadering te doen plaatsvinden op het event in Den Haag. Op deze manier bieden zij niet alleen de mogelijkheid voor hun leden op een interessante manier aan te sluiten bij hun ledenvergadering maar tevens het event te kunnen bezoeken of indien gewenst deel te nemen op het aparte VVKR gedeelte.

Sinds 2011 hebben meerdere reisspecialisten in Nederland hun krachten gebundeld en de VvKR opgericht. Deze belangenvereniging heeft momenteel 433 leden.  Deze ervaringsdeskundigen zijn gericht op kleinschalige toerisme en persoonlijke benadering. Deze speerpunten sluiten goed aan bij de kernwaardes van de Businessclub De Reisprof, aldus Ruska.

Het Reisprof Event is bij uitstek een evenement waarbij sfeer en het in verbinding brengen van mensen belangrijk zijn. Dat realiseert De Reisprof door het samenstellen van een interactief programma waarbij alle exposanten daadwerkelijk een onderdeel zijn van het event. Door veel te praten met de leden van de Businessclub, weet het team van het event precies welke kant de klant van de reisagent op wil en door een goede brainstorm is er een kader geschetst waarbinnen gewerkt wordt. Dus van de wensen en behoeften van de exposanten tot aan de invulling van de workshops.

Dat is echter niet de enige reden voor het blijvende succes van de Businessclub én het event. Minstens zo belangrijk is het feit dat De Reisprof telkens nóg meer beleving weet te bieden en kans ziet om klinkende namen te verbinden aan het evenement.

Met een jarenlange ervaring in de reisbranche, weet het team van de Reisprof exact wat er nodig is en waar de behoeftes liggen bij de Reisprofs. De leden van de Businessclub hebben ook een stem bij het organiseren van het event.

Wij denken mee op welke manier het beste resultaat gerealiseerd kan worden voor de exposant én de bezoeker. Door middel van transparante communicatie en korte lijnen, houden wij de exposant betrokken. Kortom co-creatie in het voortraject én in de uitvoering van het evenement. Vertrouwen in elkaar is daarbij essentieel, aldus Ruska.

Ook VVKR is blij met de samenwerking op het event: ‘Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met De Reisprof, aldus Marleen Nijdam, woordvoerder van de VVKR. De VVKR …. (invul van Marleen)

Wil jij ook deelnemen, stuur ons een e-mail naar event@dereisprof.nl

Deze exposanten hebben reeds hun deelname bevestigd, klik hier voor een overzicht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *