Het Reisprof Event 2024 krijgt vorm

Het Reisprof Event 2024 staat voor de deur en belooft een unieke ervaring te worden voor professionals in de reisbranche.

Dit evenement, dat plaatsvindt op 12 maart, zal een scala aan maatwerkspecialisten, bijzondere bestemmingen en reisproducten/leveranciers presenteren die de harten van collega’s uit de branche sneller zullen doen kloppen. Denk aan bestemmingen als Ras al Khaimah, maar ook voetbalreizen naar Buenos Aires, solo reizen in Europa, maatwerk reizen naar Latijns Amerika of Azië of charter je eigen vliegtuig voor jouw groepsreis/incentive en nog veel meer om op te noemen.  

Het Reisprof Event is niet zomaar een beurs; het is de plek waar reisprofessionals en organisaties samenkomen die niet alleen aandacht hebben voor maatwerk en bijzondere bestemmingen, maar ook streven naar nauwe samenwerkingen en inspiratie. Door deze verbindingen aan te gaan, streven zij ernaar hun aanbod naar de reisagenten te verrijken en te verbeteren.

Naast een divers aanbod aan exposanten, biedt het event ook diverse workshops die ondernemerschap in de reisbranche versterken. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan een boeiende pubquiz met prachtige prijzen en maken zij kans op een studiereis naar Oman, een unieke kans om deze betoverende bestemming te verkennen.

Daarnaast zal ook de winnaar van zowel de Reisprof Award 2024 als de Business Award 2024 bekend worden gemaakt, de enige prijzen die door en voor collega’s in de branche worden toegekend. Je kunt nog stemmen tot 1 maart a.s.

Het Reisprof Event is dé gelegenheid voor iedereen werkzaam in de reisbranche en/of betrokken bij het organiseren en verkopen van incentive reizen. We nodigen alle professionals in deze branche van harte uit om deel te nemen en zich te laten inspireren door de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Voor meer informatie en registratie, bezoek onze website: www.dereisprof.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *