De eerste exposanten voor het Reisprof Lifestyle Event zijn bekend!

Ja, we zijn van start!  Exposanten voor het Reisprof Lifestyle event op 2 november in Spoorwegmuseum in Utrecht kunnen zich aanmelden. Sterker nog, verschillende exposanten hebben zich al aangemeld. Wekelijks lichten we aantal exposanten voor jullie uit, vandaag de eerste vier exposanten.

1.Curaçao Tourist Board

Curacao Logo

Nu je op zoek bent naar rust in een zorgeloze, veilige omgeving, is Curaçao the place to be! Een veilige haven om los te laten en tot jezelf te komen.

Daarom zijn we zo blij dat Curaçao Tourist Board aanwezig is op 2 november. Zij geven je informatie over de mooiste plekken en de leukste dingen om te doen op Curaçao.

Bon Bini op Curaçao

Sandals Resort

Sandals hotels

Sandal Resorts is de onbetwiste leiders van de Caribische vakantie ervaringen. De hotels overtreffen je verwachting, zo prachtig!
Je vind de hotels in 7 landen: Antigua, de Bahama’s, Grenada, Barbados, Jamaica, Saint Lucia en Turks- en Caicoseilanden.

Dus ben je op zoek naar inspiratie voor luxe Caribische all-inclusive vakanties voor koppels ga dan zeker langs bij de anstand van Sandals Resorts.

De Jong Intra

De Jong Intra logo

De Jong Intra Vakanties, de reisorganisatie voor jou!

Ruim 45 jaar geleden zijn ze als reisorganisatie begonnen met het organiseren van busreizen. In de loop der jaren is hun aanbod flink uitgebreid naar reizen voor zowel binnen- en buiten Europa met diverse vervoersmogelijkheden. Vandaag de dag, hebben ze een heel ruim aanbod over bijna de hele wereld.

Ze specialiseren zich in maatwerk reizen in Europa en ook daar buiten. Een goede reden om langs te gaan bij bij de stand van De Jong Intra Vakanties.

Travelling Albania

Travelling Albania com

Albanië wordt vertegenwoordigd op 2 november door Travelling Albania Ze zijn trots om jullie inspiratie en tips te geven over dit prachtige inspirerende land.

Hun tours zijn stuk voor stuk uniek en authentiek, iets waar op dit moment veel vraag naar is. Dus ben je op zoek naar speciale onvergetelijke reizen, ga dan zeker even langs bij Travelling Albania voor inspiratie.

Ben je nieuwsgierig welke exposanten zich ook al hebben aangemeld, ga dan alvast naar onze exposanten pagina. Dagelijks zal deze worden aangevuld met exposanten.

Volgende week lichten we weer 4 nieuwe exposanten voor jullie uit. Wil je zelf als exposant deelnemen aan het Reisprof Lifestyle Event op 2 november, mail dan naar welkom@dereisprof.nl voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *