Ook deze 4 exposanten zijn aanwezig tijdens het Reisprof Event!

In het blog van vorige week hebben we de eerste vier exposanten met je gedeeld en vandaag hebben we weer vier geweldige bedrijven die op 2 november aanwezig zijn bij Het reisprof Lifestyle Event.

Live to Travel

Live2Travel

Live To Travel is de absolute specialist in de Benelux voor reizen naar Afrika en Oceanië.

Live To Travel kiest heel bewust voor een gepersonaliseerde aanpak en maatwerk. Voor hun is een klant geen nummer maar iemand waar ze heel goed naar luisteren zodat ze het perfecte reisvoorstel kunnen maken. Van hun lokale agenten in Afrika en Oceanië eisen ze dezelfde aanpak zodat ze de ultieme reis kunnen samenstellen.

Dus ben je op zoek maatwerk, een gepersonliseerde aanpak en een bedrijf dat meedenkt met specifieke wensen, ga dan zeker langs bij de stand van Live To Travel.

Visit Friesland

Natuurlijk is ook Nederland aanwezig op het reisprof Event. Het afgelopen jaar hebben, buiten de toeristen, ook steeds meer Nederlanders ontdekt hoe mooi Nederland is, en zeker Friesland!

Op 2 november vind je inspiratie voor je vakantie, dagje uit of weekendje weg  bij visit Friesland. Of je nu cultuur zoekt van de wadden of de wouden houdt of de elfsteden wilt bezoeken. Friesland heeft wat jij nodig hebt om je op te laden aan het landschap.

Friesland heeft een eigenzinnig karakter en dat moet je ontdekken. Tot de rand toe gevuld met onontdekte plekjes en eindeloze luchten tot aan de horizon.

Malta Uncut

Malta Uncut

Malta Uncut verzorgt speciaal op maat gemaakte reizen waarin je het echte Malta zult ontdekken.

Een bedrijf dat zich richt op mensen en relaties. Hun kernwoorden zijn  kwaliteit en innovatie. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant worden de beste voorstellen uitgebracht met oog voor typisch Maltezer gewoontes en bezienswaardigheden.

Dus ben je op zoek naar het ‘echte’ Malta, ga dan 2 november naar Malta Uncut.

Fly to the West

Fly to the West

Camper vakanties zijn zo populair, we zijn dan ook heel blij dat Fly to the West aanwezig is op 2 november.

Ze zijn gespecialiseerd in auto- en camperreizen in Canada, de USA en Europa. Ze stellen alle reizen op maat samen en kunnen je adviseren over de mooiste routes. Hun  slogan is niet voor niets:

JOUW WENS, JOUW REIS

We zijn zo blij om te zien dat er zoveel bedrijven zijn die op 2 november de bezoekers uit de reisbranche willen inspireren met mooie reizen, plekken, activiteiten en producten. Volgende week laten we jullie natuurlijk weer kennis maken met vier nieuwe exposanten. Wil je zelf deelnemen als exposant of als ZZP’er gebruik maken van een netwerktafel? Mail dan naar welkom@dereisprof.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *