Logo de Reisprof

PERSBERICHT: Nieuw jaarlijks event voor de reisbranche ‘Reisprof Lifestyle event’

“REISPROF LIFESTYLE EVENT”

Op 2 november organiseert De Reisprof in het Spoorwegmuseum in Utrecht het eerste Reisprof Lifestyle Event.

Het Reisprof Lifestyle event is voor iedereen uit de reisbranche die op zoek is naar kennis, saamhorigheid, tips en inspiratie. We zitten momenteel in een uitdagende tijd waardoor het juist nu van groot belang is om samen te gaan voor een mooie toekomst van onze branche.

Het wordt een interessante dag vol beleving voor iedereen werkzaam in de reisbranche. Een breed aanbod van zowel reis- en vakantie gerelateerde bedrijven als workshops en presentaties die interessant zijn voor ondernemers.

Natuurlijk is er ook voldoende mogelijkheid om te netwerken op het netwerkplein of tijdens de netwerkborrel.

Het evenement vindt plaats op dinsdag 2 november 2021 van 10.30-19.00 uur in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het event wordt georganiseerd door De Reisprof, dé community voor de reisprofessional. Oprichters van deze community zijn Inez Ruska van Jan Tourism Consultancy en Sylvia Raijmakers ZRA van Sylvia Travel

Wil je meer informatie over deelname als exposant of sponsor aan dit jaarlijks terugkerende Reisprof Lifestyle event? Neem dan contact op met welkom@dereisprof.nl of bel met +31 (0)6 11443946 of +31 6 25085990

Ben je werkzaam in de reisbranche en wil je dit event niet missen? Reserveer dan nu alvast je gratis toegangskaart. Let wel op, er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Registreren kan vanaf nu hier.1 gedachte over “<strong> PERSBERICHT: Nieuw jaarlijks event voor de reisbranche ‘Reisprof Lifestyle event’ </strong>”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *