De gezichten achter het Reisprof Lifestyle Event

Het Reisprof Lifestyle Event op 2 november wordt georganiseerd door de Reisprof, maar wie zitten er eigenlijk achter De Reisprof Community.  Dit zijn Inez Ruska en Sylvia Raijmakers. Wij hebben Inez en Sylvia een aantal vragen voorgelegd zodat jullie iets meer te weten komen over de gezichten achter het event en de reden waarom ze het Reisprof Lifestyle Event organiseren op 2 november.

Inez en Sylvia

Wat is jullie rol binnen de reisbranche?

Inez:  Ik ben begonnen als mobiele reisagent in 2001, maar heb daarna diverse functies gehad bij touroperators als inkoper en product manager. Vervolgens enkele jaren in Dubai gewoond en gewerkt als Manager van een grote DMC. Sinds ik terug ben in Nederland heb ik mijn eigen consultancy bedrijf  in sales en marketing ‘Jan Tourism‘. Ik verbind de Nederlandse en Vlaamse reis-en eventbranche met internationale DMC’s.

Sylvia: Na een aantal jaren als zelfstandige te hebben gewerkt heb ik mijn hart gevolgd en ben ik in de reisbranche gaan werken. Eerst als manager van een reisbureau, Later als coördinator op de yield afdeling van een grote campingaanbieder. 11 jaar geleden heb ik de stap gezet en heb ik me ingeschreven als Zelfstandig Reisagent ‘Sylvia Travel’ . Dit is de beste keuze ever. Vooral maatwerk reizen vind ik helemaal geweldig om te organiseren. Service is mijn visitekaartje.

Waarom het reisprof Lifestyle Event?

Het Reisprof Lifestyle Event Logo

Inez: Sinds de Corona viel het mij op dat de reisagenten veel over het hoofd werden gezien. Veel bleven in hun eigen omgeving terwijl we juist samen zoveel kennis hebben die nauwelijks onderling wordt gedeeld. Je maakt elkaar juist sterker als je verbindt en deelt. Vanuit De Reisprof is het idee van het event geboren, simpelweg omdat het er nog niet was. Er is nog geen beurs die geheel dedicated is aan de reisagent.

Sylvia: Met de Reisprof houden wij ons veel bezig met bijzondere touroperators, prachtige bestemmingen maar ook met de ontwikkeling van de reisprofessional. Kennis delen maakt ons allemaal sterker, de passie voor het vak is onze verbinding.
Daar is het idee voor het Reisprof Lifestyle Event uit ontstaan. Een mooie dag waarin bijzondere exposanten staan die allemaal iets heel moois te bieden hebben. Er worden ook presentaties en workshops gegeven die jou als reisprofessional naar een hoger niveau zullen tillen.

Waarom is deze beurs een echte meerwaarde voor personen werkzaam in de reisbranche

Inez: Dit is de eerste beurs die echt vanuit het oogpunt van de reisprofessional is opgebouwd, dus kijken naar de trends van nu en de toekomst, maar het ook zien als de start van een nieuw reisjaar. De reisbranche is veranderd door de Corona crisis, en we willen er gewoon sterker uit komen. Daarnaast is er ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Sylvia: De Reisprofessional staat centraal! Kleinschalig met veel oog voor bijzondere producten en aandacht voor elkaar. Onze exposanten en de specialisten die een workshop geven staan te trappelen om hun mooie producten en kennis met jullie te delen. Verrassende onderwerpen komen aan bod. Dat alles in een relaxte omgeving. Tijdens het event is er ook volop gelegenheid om te netwerken en om het Spoorwegmuseum te bezoeken. Dat is inbegrepen voor onze bezoekers.

 

Wanneer zijn jullie blij en tevreden op 2 november aan het einde van de dag?

Inez: Ik ben tevreden als zowel de exposanten als de bezoekers tevreden zijn en wij op 3 november kunnen starten met de editie 2022. Want dat de het event blijft is mijn inziens nu al een feit.

Sylvia: Ik ben tevreden als de bezoekers ’s avonds vol inspiratie, nieuwe contacten en met veel nieuwe ideeën tevreden naar huis gaan. Samen zijn we sterk!

De Reisprof, samen voor een sterkte Reisbranche!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *