Het Reisprof Lifestyle Event

Het nieuwe normaal

Het Reisprof Lifestyle Event
Het Reisprof Lifestyle Event

Vaak wordt mij gevraagd waar ben je aan begonnen, in deze tijd met een nieuw event in de reisbranche te komen. Waar verschillen jullie ten opzichte van anderen. Allereerst is het event geboren uit compassie en passie voor de reisagent. Daarbij hebben wij ook gezien dat Business as usual is no longer. Over en uit. Dat is wel zeker. Dat heb ik wel geleerd na het lezen van het Trendbook van Maaike Bruggeman MBA. Haar popcorn brein (zoals zij dat schrijft) is een en al herkenning en vol inspiratie.

Vanzelfsprekend spreek ik nu bijna dagelijks wel enthousiaste reisondernemers. En tegelijkertijd zie en hoor ik nog veel reis ondernemers zeggen; als we straks weer teruggaan normaal. Of als straks het gewone leven weer begint. Als straks corona weg is. Als, Als, als

Maar de oude situatie komt niet meer terug. Het oude werken en reis ondernemen komt niet meer terug. De wereld is voorgoed veranderd dus ook jouw klanten.

En bij elke historische, wereldschokkende situaties zijn er altijd weer kansen en mogelijkheden. En daarom hebben wij het Reisprof Lifestyle Event gecreëerd.

Er zijn tijdelijke groeikansen voor de reisondernemer die er zijn doordat er een shift is in vraag van reiziger. Dit is dan een tijdelijke (welkome) boost in een (hele) korte tijd. Dat hebben wij deze zomer bv gezien met veel vraag naar vakanties in eigen land of dichtbij vakanties. Daarnaast zijn er ‘here to stay’ veranderingen waarbij een recessie of pandemie versneld kansen biedt…mits je deze weet, ziet, herkent en handelt.

Door als reis ondernemer te wachten, te blijven zitten en te hopen op het oude normaal…vergeet je de realiteit dat we al onderdeel zijn van het nieuwe normaal.

Herken de verandering in reis gewoontes, en wensen van jouw klanten voordat het mainstream wordt. Sylvia en ik praten hierover vaak en veel. Wij zien een verandering in de reiswensen, belevingen en koop processen. Was online eerst de grootste concurrent voor de ZRA of reisbureau, de pandemie brengt juist de vakantieboeker weer terug naar de ZRA of reisbureau.

Deze tijden laat juist de meerwaarde zien van de persoonlijke aanpak en maatwerk reizen. Een reisbeleving en flexibiliteit wordt steeds belangrijker voor de vakantieganger. Het maken van herinneringen is een trend op de Socials.

Het Reisprof Lifestyle Event geeft jou de kans om je te profileren bij een groot aantal reisagenten, reisbureaumedewerkers, event managers en meer, die juist zich nu laten inspireren over de laatste trends, reisproducten en oog hebben voor de maatwerk reizen, bijzondere reisbelevingen. Het persoonlijke contact met de reisorganisatie is nog belangrijker geworden. De reisprofessional willen zich niet meer in de wacht zetten door onpersoonlijke callcenters en afhankelijk zijn van beslissingen die niet ten gunste zijn van zijn/haar klanten. Zij hebben net als de reizigers behoefte aan persoonlijke aandacht, regie houden over jouw boeking en maatwerk.

Wij geven juist deze reisorganisaties en ondernemers een prachtig intiem podium om zichzelf te presenteren aan de ambitieuze maar vooral gepassioneerde reisprofessional.

Er zijn nog beperkte plaatsen beschikbaar. Ook wij doen aan maatwerk, dus mocht jouw manier van deelname niet in de brochure staan, laat het ons weten. Wij overleggen graag met jou samen en kijken naar mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *