Webinar MSC Cruises

Wist je dat er ook veel groepen zijn die cruisen? Dat zijn zowel grote families en vriendengroepen als bedrijven en verenigingen. Tijdens een cruise is er tenslotte voor iedereen wat wils en kan jong en oud zich vermaken. Of de groep een heel gezamenlijk programma wenst van ’s ochtends tot ’s avonds, of enkel gezamenlijk wilt vergaderen of dineren, het is allemaal mogelijk.

Voor groepen hebben we bij MSC Cruises speciale groepstarieven en aparte voorwaarden. Tevens hebben we nu tijdelijk extra soepele groepsvoorwaarden waardoor het nog aantrekkelijker wordt om met een groep te gaan cruisen.

Boek je wel eens groepen of heb je in je netwerk bijvoorbeeld een business club, sportvereniging of een familie die binnenkort een jubileum of huwelijk heeft te vieren? Neem dan deel aan de Webinar Groepen & cruisen om alles te weten te komen over de vele mogelijkheden en voordelen voor zowel de klant als voor jou als reisagent!

Wanneer:          Woensdag 28 september om 16.00 uur

Donderdag 29 september om 10.00 uur

Duur:                 

ca. 30 minuten presentatie en daarna tijd om vragen te stellen

Je kan je registreren voor de Webinar via de volgende link: https://bit.ly/3dgm0G8

De Webinar is ook terug te kijken als je je hebt ingeschreven, maar vanwege omstandigheden toch niet live kon deelnemen.

Heb je specifieke vragen over dit onderwerp? Stuur me dan een mail zodat ik dit kan meenemen tijdens de Webinar of je per mail over kan informeren.

Ik zie je graag tijdens één van de Webinars!

Met vriendelijke groet,

Eliane van den Huijssen
Sales Executive

MSC Cruises The Netherlands BV.
Kruisweg 825-A
2132 NG Hoofddorp

Mobile: 

+31 6 41 42 73 74

E-mail:                     eliane.vandenhuijssen@msccruises.nl


Visit our website:    
www.msccruises.nl 


Follow us:                 Facebook, Twitter, Instagram & YouTube 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *