Het onzichtbare zichtbaar maken!

Het onzichtbare zichtbaar maken!

Samenwerking Hidden Disabilities met Businessclub De Reisprof & Het Reisprof Event is een feit.

Op dinsdag 8 november vindt het inspirerende B2B Reisprof Event plaats toegespitst op de reisprofessional die zich zowel persoonlijk als zakelijk wil ontwikkelen. Het Reisprof Event is een initiatief van Businessclub De Reisprof die iedereen uit de Reisbranche verwelkomt die wil netwerken, ontwikkelen en zich wil laten inspireren.

De Businessclub heeft, in samenwerking met Kees Hoekstra, Regionaal directeur van Hidden Disabilities in Nederland en België, een plan opgezet om Reisprofessionals kennis te laten maken met de mogelijkheden die de organisatie biedt voor hun klanten. Bedrijven als British Airways, Schiphol, Turkish Airlines zijn ons al voorgegaan, maar de verkopende reisagenten zijn vaak nog niet op de hoogte van de mogelijkheden, aldus initiatiefneemster van het Reisprof Event, Inez Ruska.

Hidden Disabilities zet zich in om het onzichtbare zichtbaar te maken. Het dragen van de Hidden Disabilities Sunflower Keycord wijst mensen in de omgeving van de drager (waaronder personeel, collega’s en zorgverleners) er discreet op dat zij extra steun, hulp of wat meer tijd nodig hebben. Sinds de lancering in 2016 is het nu in wereldwijd gebruik genomen door grote luchthavens en ontmoetingsplaatsen.

Alle leden van de Businessclub ontvangen een training en ontvangen een gratis Hidden Disabilities Sunflower Keycord die zij wederom kunnen gebruiken voor hun klanten. Deze Keycord fungeert als een discreet teken dat de drager (of iemand die bij hem/haar is) een onzichtbare handicap en/of extra hulp nodig heeft.

Volgens initiatiefnemer Inez Ruska is dit een fantastische ontwikkeling binnen de reisbranche die goed past bij de waarden van de Businessclub. Het event gaat niet alleen om over bestemmingen of reisproducten, maar wil ook zeker meer laten zien wat er mogelijkheden zijn voor de ondernemende reisprofessional die zich wil onderscheiden en hun service wil uitbreiden. Tevens gaat het doel van organisatie Hidden Disabilities mij erg aan het hart door mijn eigen NAH, en ik zal dan ook zeker vanaf nu met trots een hun Keycord dragen om zo meer aandacht te generen voor deze organisatie aldus Ruska.

 

Voor meer informatie, kijk onder de bezoekersinformatie op de website www.hetreisprof-event.nl

Website Hidden Disabilities

Wil je ook een presentatie volgen van Kees Hoekstra op het event, meld je dan hier aan.

1 gedachte over “Het onzichtbare zichtbaar maken!”

 1. Graag stel ik mijzelf voor, ik ben Maureen de Mooy-Schreuder,werkzaam als purser bij KLM,en naast het fulltime vliegen zet ik mij ,samen met Kees Hoekstra ,met evenveel passie en enthousiasme in voor HiddenDisabilitiesSunflower.
  De wijze waarop verbinding gemaakt wordt raakt mij,de reacties van keycord dragers zijn hartverwarmend,ontroerend.
  De kracht van de eenvoud,het laat je zien hoe we op een prachtige manier met elkaar kunnen verbinden.
  Tijdens mijn reizen zie ik hiervan het positieve resultaat, het opent voor veel mensen deuren waarvan ze dachten dat dat niet mogelijk zou zijn.
  Graag vertel ik er op 8 november meer over , tot dan !

  Met vriendelijke groet ,
  Maureen de Mooy-Schreuder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *