Presentaties
exposanten

Informatief| Uitdagend | Inspirerend

Gedurende de dag kun je diverse presentaties bijwonen

van diverse exposanten over die aanwezig zijn. Doe je voordeel om als eerste op te hoogte te zijn van de laatste updates, luister en kijk naar prachtige beelden en doe je voordeel met de mogelijkheid om vragen te stellen.

Er zijn diverse zalen waar presentaties worden gehouden. Je kunt je nu al opgeven zodat je zeker bent van plaats. Het overzicht wordt regelmatig bijgehouden.

Programma

10.30 uur – JBC Agencies

25 jaar geleden begonnen we met alleen Cuba en door de jaren heen zijn we gegroeid tot een gevestigde naam in Latijns-Amerika. Ondertussen werken wij ook nauw samen met Colombia, Panama en Costa Rica. Leer meer over deze bestemmingen

11.30 uur – MSC Cruises

Welkom aan boord bij MSC Cruises

13.30 uur – Israëlisch Verkeersbureau

Israël is het land van onbegrensde mogelijkheden. Dana vertelt jullie de insider tips en veel meer. Vergeet daarna niet even langs te gaan bij de Klaagmuur om een wens te deponeren (bij de entree)

14:30 uur – Andiamo DMC & ITA Airways 

Wie kent Filomena niet. Dé influencer uit Italië, die altijd met veel passie over La Dolce Vida vertelt. 

15:30 uur- Experience Oman

Oman, het land van de 1001 nachten, maar ook van de prachtige Wadi’s, luxe hotels en schildpadden. 

11.00 uur – Yacht Cruise Travel

Boutique style cruiseschepen over de gehele wereld. Voor kleine gezelschappen tot privé reien

Simone Boon en George Dekker

12.00 uur – Dutch Travel Services

Een dynamisch en compleet aanbod van reisproducten, IT en services gebundeld in één slim platform met behoud van eigen identiteit! Het platform voor reisondernemers

13.00 uur – Explora Journeys

Explora Journeys is een nieuwe ultraluxe all-inclusive rederij die in 2023 zal starten met de Explora I, het eerste nieuwbouwschip. De rederij valt onder de MSC Group waaronder MSC Cruises ook behoort.

14.00 uur – Belgian Coast Hotels (onze hoofdsponsor)

Belgian Coast Hotels heeft 5 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist. Voor elk budget is er bij ons een hotel te vinden.

15.00 uur – Live to Travel

Live To Travel is een niche touroperator en ongetwijfeld de à la carte specialist op Afrika en Oceanië in de Benelux. Bij deze reisorganisator vind je het meest uitgebreide aanbod geschikt voor elk budget: van avontuurlijke, budgetvriendelijke groepsreizen tot exclusieve, individuele reizen op maat.

16.00 uur – Hard Rock Hotel Tenerife

Hard Rock hotel Tenerife is een groot succes. In dit prachtige hotel aan Playa Paraiso kan je elke dag ergens anders dineren. Wordt het Spaans bij Aliole, sushi bij Narumi of toch die perfecte steak bij Montauk? In roof top bar ‘The 16th’ geniet je van een lekkere cocktail. Nog in voor een feestje? Er treden regelmatig artiesten op! Dit is dé perfecte plek voor een ontspannen vakantie waar niks moet en alles mag.

10.30 uur – Fly to the West

Rondreizen Amerika en Canada. De mooiste routes door Amerika en Canada, daarvoor ben je aan het juiste adres bij Fly to the West.

11:30 uur -Trans India Holidays

Alles willen weten over het mystieke India, Nepal en Bhutan, meld je aan!

13.00 uur- Kaap Verdie verkeersbureau

Alles wat je wilt weten over deze eilanden, die veel meer te bieden hebben dan alleen een All Inclusive vakantie.

14.00 uur- Africa Feeling & Latin Travel

15.00 uur – Dutchpoint Krakow

Welkom bij DutchPoint Kraków! Excursies in Krakau in je eigen taal en een Nederlandse bar op een steenworp afstand van Rynek Glowny.

16.00 uur – Zeetours

Ontdek het ruime cruise-aanbod van Zeetours. Ruim 55 jaar cruise inspiratie. 30 jaar op rij verkozen tot beste aanbieder cruises van Nederland!

11.00 uur- Visit Seychellen

Iedereen wil de Seychellen wel bezoeken, maar weet je ook alles over deze prachtige eilanden? 

12.00 uur – Belize Toerisme

Belize is het kleinste land van Latijns-Amerika en voor velen nog een vrij onbekende reisbestemming. Sander vertelt jullie er graag meer over.

13:30 uur – Euram

Een korte reminder: met Planisto kunnen reisbedrijven op basis van hun eigen productie en bestemmingen efficiënt maatwerkreizen samenstellen, reisvoorstellen maken, reizen boeken én roadbooks en vouchers genereren.

Danielle Vincent Euram

14:30 uur – Hidden Disabilities training

Hoe maak je het onzichtbare zichtbaar? De oplossing blijkt heel simpel: door een heel gewoon keycord! Kees Hoekstra is vertegenwoordiger van de Hidden Disabilities Sunflower Scheme in Nederland en Belgie

15:30 Fly to the West

Rondreizen Amerika en Canada. De mooiste routes door Amerika en Canada, daarvoor ben je aan het juiste adres bij Fly to the West.

Je kunt je ook aanmelden via Eventbrite waarbij je meteen een bevestiging ontvangt. Zo niet, dan stuur ons een email via de aanmeldbutton en wij sturen je een toegangskaartje voor de presentatie. Let op toegang wordt gecontroleerd op de dag.
Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.
JBC Agencies
Logo Euram
Live2Travel
YACHTCRUISELOGO-FINAL
Belize Logo
theAndiamoWorld_logo_300