Air Europa – Je luchtvaartmaatschappij naar Latijns-Amerika  

 

Air Europa biedt met 2 dagelijkse vluchten vanuit Amsterdam en Brussel, meer dan 20 bestemmingen binnen Latijns-Amerika aan.  

Topbestemmingen zoals o.a. Buenos Aires, Sao Paolo, Havana, Lima, Bogota, Medellín die vanuit Madrid aangevlogen worden sluiten perfect als doorverbindingen op de Amsterdam en Brussel-vluchten. 

Indien gewenst kan er ook gebruik gemaakt worden van een stop-over in Madrid. Air Europa is lid van de SkyTeam-alliantie, wat betekent dat je kunt vertrouwen op comfort, goede aansluitingen, flexibiliteit en toegang tot meer dan 420 lounges wereldwijd.  

 

Air Europa – Flying towards a sustainable future 

 

De afgelopen twee jaar is Air Europa begonnen met een volledige vlootvernieuwing die volledig zal bestaan uit Boeing 787 Dreamliners en de Boeing 737 MAX. Deze vliegtuigen blinken uit in duurzaamheid. Verbruiken minder brandstof, hebben een lagere Co2 uitstoot, minder geluidsoverlast voor de omgeving, respectievelijk tot wel 34% en 60% minder.  

De vermindering van de uitstoot van vliegtuigen, de vermindering van plastic aan boord, de toename van natuurlijke hulpbronnen en afvalbeheer zijn enkele van de punten waar we al heel lang aan werken. Stuk voor stuk brengen ze veranderingen met zich mee, en daarom werken we dagelijks samen met de medewerkers van het bedrijf, zodat we met ieders betrokkenheid een duurzame toekomst kunnen realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *