Ontdek Life of Gini, jouw toekomstige partner in het vormgeven van unieke solo reiservaringen. Opgericht door de gepassioneerde soloreiziger Virginia Scheele, streeft Life of Gini ernaar om solo avonturen te transformeren in duurzame en authentieke belevenissen. Wij richten ons op het bieden van persoonlijke aandacht en het ondersteunen van lokale gemeenschappen, weg van het massatoerisme. Onze benadering is uniek: wij geloven in het creëren van een wereld waarin solo reizen niet alleen toegankelijk en veilig is, maar ook een positieve impact heeft op onze planeet.

Wij nodigen reisprofessionals op het Reisprof Event uit om samen te werken aan dit visionaire doel. Door de krachten te bundelen, kunnen we een divers en verrijkend aanbod creëren dat solo reizigers niet alleen inspireert maar ook empowered. Of het nu gaat om de charme van Nederlandse steden of de ongerepte schoonheid van de eilanden in Spanje en Portugal, Life of Gini is toegewijd aan het ontwikkelen van authentieke en duurzame reiservaringen.

Nieuwsgierig, werk samen met ons en help ons een inclusieve gemeenschap van solo reizigers op te bouwen, verenigd door een gedeelde passie voor avontuur en respect voor de wereld om ons heen.

la palma, landscape, fog-1356995.jpg

Contactgegevens

Social Media