The Chedi Muscat is lid van The Leading Hotels of The World en het eerste ultra luxueze hotel van Oman.

Het resort biedt ingetogen elegantie en een perfecte mix van Omaanse architectuur en diepgaande Aziatische Zen-stijl.

De minimalistische lijnen van de laagbouw gebouwen worden geaccentueerd door tuinen van symmetrische eenvoud, met rijen strak getrimde hagen en ordelijke waterpoelen, die een rustige Zen-kalmte creëren. Alle 162 rookvrije kamers bieden adembenemend uitzicht over de tuinen en vijvers, bergen en de Golf van Oman.

Naast een privéstrand van 370 meter biedt The Chedi Muscat gasten de keuze uit drie zwembaden: het alleen voor volwassenen bestemde oneindige Chedi-zwembad en Cabana op een prachtige locatie aan de zee, het 103 meter lange Long Pool, het langste in de regio – dat ook alleen voor volwassenen is en het gezinsvriendelijke Serai Pool met zijn zwarte mozaïeken en elegante luifel.

Het resort biedt tennisbanen en een spa- en wellnesscentrum van 1.500 vierkante meter. De Health Club is uitgerust met 30 stuks toonaangevende Technogym-apparatuur uit de Visio Web-lijn, Pilates-apparatuur, Power Plates, vrije gewichten en een Kinesis-wand, terwijl The Spa een 800 vierkante meter grote oase is met 9 volledig zelfstandige spa-suites die het toppunt zijn van ingetogen elegantie. Wellness Behandelingen zijn gebaseerd op de holistische principes van Balinese therapie, aromatherapie, Ayurveda en kruidengeneeskunde.

Ga op een onweerstaanbare reis van culinair genot met een keuze uit zes restaurants, met Arabische, Aziatische, Indiase, Japanse en Mediterrane keuken. Alle eetgelegenheden beloven een memorabele eetervaring, met zowel buiten- als binnen zitplaatsen die passen bij elk seizoen.

Contactgegevens

Deepak Menon, Director of Sales

Social Media