Logo Brussels Airport

Brussels Airport is de Internationale luchthaven van België gelegen in het hart van Europa.

Als nationale luchthaven gelegen in het hart van Europa, biedt Brussels Airport de ideale toegangspoort tot Brussel, België en de rest van de wereld. Tegelijkertijd is Brussels Airport een stad op zichzelf, die bruist van activiteit, innovatie en engagement. Al onze medewerkers dragen de luchthaven een warm hart toe, en deze bezieling vertaalt zich in een uitgesproken klantvriendelijke dienstverlening, overgoten met die typisch Belgische gastvrijheid. Ook andere bedrijven komen zich hier graag vestigen, aangetrokken door de promotie van Belgische trots die Brussels Airport op internationaal niveau uitdraagt. Brussels Airport is een ultieme beleving voor iedereen!

Brussels Airport is een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Toch behouden we, naast alle capaciteitsuitbreidingen en infrastructurele investeringen, een intiemere menselijke schaal. We blijven een luchthaven op mensenmaat, met aandacht voor de behoeften van elk individu. Of het nu gaat om een passagier, onderneming, leverancier of partner: de klant komt altijd op de eerste plaats.

Centraal in onze strategie staan milieu en het welzijn van de omwonenden. We streven ernaar een evenwichtige balans te behouden tussen economische groei en een gecontroleerde impact op de leefomgeving. Bewijzen in deze richting zijn onze CO2-neutraliteit, ons eigen waterzuiveringsstation, zonnepanelenparken, inspanningen rond geluidsbeperking, initiatieven rond biodiversiteit, enz. Brussels Airport stelt zich op als een verantwoordelijke speler!

 

Contactgegevens

Social Media