Resirest

ResiRest is een Nederlandse organisatie die als missie heeft social impact te maken wereldwijd. Dit doet ResiRest door reizigers aan de eettafel met lokale gezinnen samen te brengen voor een maaltijd. De maaltijd vindt plaats bij en met de lokale familie thuis. Reizigers en lokale gezinnen hebben een geweldige tijd samen en de lokale familie krijgt een welkom steuntje in de rug. Wij staan voor fair travel, ook voor de reiziger. De reiziger betaalt daarom een eerlijke prijs. En de lokale familie ontvangt een eerlijke vergoeding.

ResiRest werkt samen met partners om zoveel mogelijk impact te maken. Non profit partners helpen ons een lokaal netwerk te ontwikkelen. We hebben inmiddels in meer dan 40 landen betrouwbare lokale families. Travel partners kunnen ResiRest aanbieden aan hun reizigers. Ook kleine reisorganisaties/ reisagenten kunnen bij ons boeken. Samen maken we veel en structureel impact en verrijken we de reiservaring van veel reizigers.

ResiRest is uniek vanwege de focus op impact. Duurzaam en fair is bij ons ook echt duurzaam en fair. We zijn vermeld – na strenge toetsing – in het Register Code Sociale Ondernemingen en zijn geaccrediteerd door de World Fair Trade Organization (WFTO). Impact maken is voor onze partners en hun reizigers erg leuk. Onze food-experiences zijn een waardevolle aanvulling op elke reis. In een middag of avond neemt de reiziger deel aan het echte (niet toeristische) leven van een lokaal gezin. Samen boodschappen doen, koken, eten… het verbindt! Proef van de echte lokale cultuur met ResiRest

Contactgegevens

Social Media