Hiking Canary Islands

Ken jij de Canarische Eilanden?

 Wandeltochten Canarische Eilanden, ook wel Canary-Hiking, is een gespecialiseerde reisorganisatie die voor ogen heeft om mensen écht kennis te laten maken met de Canarische eilanden, kleinschalig en actief. 

De subtropische eilanden zijn het meest bekend als zon- zee- en strandbestemming. Maar wist je ook dat je er geweldig kunt wandelen en zelfs bergwandelen? Bergen en vulkanen, ravijnen, woestijn en bossen met watervallen zorgen voor spectaculaire en afwisselende landschappen! Wandelen en meer! Honderden kilometers wandelpaden zijn geschikt voor alle niveaus, voor dagtochten en meerdaagse tochten. Sommige eilanden zijn zeer geschikt voor fietsers, op andere kun je avontuurlijkere sporten doen zoals canyoning, klimmen en Via Ferrata. Het hoogste eiland is ruim 3000 meter hoog! Weer op een ander eiland liggen kilometers gigantische lavatunnels onder de grond waar je lopend, kruipend, klimmend en abseilend doorheen geleid wordt. Wát een ervaring! 

Het team ontdekt 

Het team, bestaande uit Jeanne en Astrid zijn al heel wat maanden met een camper op ontdekkingstocht op de verschillende eilanden. Ze zijn er zelf actief bezig en op zoek. Zo ervaren ze persoonlijk de natuur en de sfeer van het eiland. Ze ontmoeten mooie en deskundige mensen om mee samen te werken, de speciaalste plekjes, de lekkerste restaurantjes en nog veel meer! 

Bekijk de bijzondere reizen 

Al hun ervaringen en ontdekkingen hebben ze verwerkt in hun gespecialiseerde reizen die je kunt vinden op hun website. Er is voor ieder wat wils. Je vindt er bijzondere overnachtingen en mooie activiteiten. Ook zijn kant-en-klare pakketreizen en rondreizen samengesteld. Een van hun specialiteiten is de meerdaagse wandelreis op elk eiland op de GR131; de Camino Naturales, in een groep of individueel te bewandelen.

Dichtbij subtropisch 

Wil je écht een bijzondere, actieve belevenis? Kijk dan eens op www.canary-hiking.com naar deze Europees, Spaanse subtropische bestemming op slechts 4 uur vliegen. Het is er gemoedelijk en veilig met goed weer in alle seizoenen. Met de kennis en ervaring van deze organisatie kan het niet anders dan dat je een onvergetelijke reis zult beleven.

Volg ons! 

Contact Us

Jeanne Canary Hiking

Follow Us