"Zichtbaarheid"


De exposanten zullen jou inspireren en kennis laten maken met hun producten ,bestemmingen, diensten en technologieën. Naast een mooie mix van exposanten zullen er inspirerende workshops en presentaties worden gegeven, En er is voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Travel Ipad

Ben jij er bij?

Ben je werkzaam in de reisbranche dan hopen we je te ontmoeten op dinsdag 2 november. Reserveer nu alvast je gratis toegangskaart, er zijn namelijk een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zowel voor leden als niet leden is het Reisprof Lifestyle event toegankelijk!

Bezoekersinformatie

Een bezoek aan het Reisprof Lifestyle Event is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen uit de reisbranche. Het event is voor iedere reisprofessional die op zoek is naar kennis, saamhorigheid, tips en gezelligheid. Je krijgt een uitstekend beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en je kunt er contact onderhouden of leggen met leveranciers. 

calendar, agenda, schedule-5886860.jpg

Datum

Dinsdag 2 november 2021 van 10.30 uur tot 19.00 uur

Spoorwegmuseum Utrecht

Locatie

Spoorwegmuseum Utrecht Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht

Parkeren Spoorwegmuseum

Parkeren

Er is bij het spoorwegmuseum beperkte plek om te parkeren. Kosten parkeerkaart € 9,50.
Het is mogelijk om in de omgeving te parkeren. Klik op de foto voor de mogelijkheden.

Spoorwegmuseum pendeltrein

Met de trein

Spaar benzine, ga met de pendeltrein. De pendeltrein staat voor je klaar in al zijn glorie. Begin je bezoek in stijl en stap met de trein uit in ons station Utrecht Maliebaan! Klik op de foto voor de mogelijkheden

Met de bus

Het Spoorwegmuseum is bereikbaar met de bus. Neem vanaf Utrecht Centraal bus 4, 8, 28, 50, 55, 73, of 77 en stap uit bij bushalte Stadsschouwburg. Vanaf die halte is het Spoorwegmuseum op loopafstand te vinden.

Wij houden ons natuurlijk aan de op dat moment geldende  veiligheidsmaatregelen van het RIVM. Kijk hier voor meer informatie.

De entreekaarten zijn GRATIS

Het Reisprof Lifestyle Event is een initiatief van de Reisprof