"Zichtbaarheid"


De exposanten zullen jou inspireren en kennis laten maken met hun producten ,bestemmingen, diensten en technologieën. Naast een mooie mix van exposanten zullen er inspirerende workshops en presentaties worden gegeven, En er is voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Travel Ipad

Ben jij er bij?

Ben je werkzaam in de reisbranche dan hopen we je te ontmoeten op dinsdag 8 november 2022. Reserveer nu alvast je gratis toegangskaart, er zijn namelijk een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zowel voor leden als niet leden is het Reisprof  Event toegankelijk!

Bezoekersinformatie

Een bezoek aan het Reisprof Lifestyle Event is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen uit de reisbranche. Het event is voor iedere reisprofessional die op zoek is naar kennis, saamhorigheid, tips en gezelligheid. Je krijgt een uitstekend beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en je kunt er contact onderhouden of leggen met leveranciers. 

calendar, agenda, schedule-5886860.jpg

Datum

Dinsdag 8 november 2022 van 10.30 uur tot 19.00 uur

Spoorwegmuseum Utrecht

Locatie

Nader te bepalen

Met de bus

.

Wij houden ons natuurlijk aan de op dat moment geldende  veiligheidsmaatregelen van het RIVM. Kijk hier voor meer informatie.

De entreekaarten zijn GRATIS

Het Reisprof Lifestyle Event is een initiatief van de Reisprof