"Zichtbaarheid"

De exposanten zullen jou inspireren en kennis laten maken met hun producten, bestemmingen, diensten en technologieën. Naast een mooie mix van exposanten zullen er inspirerende workshops en presentaties worden gegeven. En er is voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Travel Ipad

Ben jij er bij?

Ben je werkzaam in de reisbranche?  Dan hopen we je te ontmoeten op dinsdag 8 november 2022. Reserveer nu alvast je gratis toegangskaart, er zijn namelijk een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zowel voor leden als niet leden is het Reisprof  Event toegankelijk!

 

Lokatie: Fokker Terminal Den Haag

Fokker Terminal Den Haag

Van 1961 t/m 1993 was het gebouw het onderkomen van de MTS voor Luchtvaarttechniek. In 2009 is het gebouw herontwikkeld tot congres- en evenementenlocatie voor de zakelijke markt.

Bezoekadres

Bezoekadres: Fokker Terminal Binckhorstlaan 249 2516 BB Den Haag

Route

Route Klik op route om deze te bekijken

Toegankelijkheid

14 parkeerplaatsen voor mindervaliden 400 parkeerplaatsen 8 Laadpalen Overdekte fietsenstalling De gehele begane grond is rolstoeltoegankelijk

Bezoekersinformatie

Een bezoek aan het Reisprof Event is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen uit de reisbranche.

Het event is voor iedere reisprofessional die op zoek is naar kennis, saamhorigheid, tips en gezelligheid. Je krijgt een uitstekend beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en je kunt er contact onderhouden of leggen met leveranciers. 

Wij houden ons natuurlijk aan de op dat moment geldende  veiligheidsmaatregelen van het RIVM. Kijk hier voor meer informatie.

De entreekaarten zijn GRATIS

Het Reisprof Lifestyle Event is een initiatief van de Reisprof