Beauty of Japan is een tour operator uit Japan. Ze zijn gevestigd in Tokyo en hebben ook een kantoor in Kyoto en Rotterdam.

 In 2019 zorgden zij ervoor dat wel 5.000 toeristen een schitterende tijd in Japan hadden. Beauty of Japan biedt hotels, gidsen, geheel verzorgde tours en transfers aan. Zij werken reeds 7 jaar in deze markt en hebben grote ambities. Daarom hebben ze ook hier in Nederland een eigen vestiging met een kantoor in Rotterdam  geopend.  Wist je dat in het kantoor in Tokyo een Nederlander werkt die Japanologie heeft gestuurd?

Hun missie is om de “Schoonheid van Japan” over de hele wereld te verspreiden. De heerlijke Japanse cultuur, briljante fijnproevers, prachtige natuur, traditionele lokale plekke. Beauty of Japan biedt reizigers de gelegenheid om de traditionele Japanse levensstijl te ervaren. Hoe mooi is het om met de lokale bevolking te communiceren.

Beauty of Japan is een jong en dynamische reisorganisatie met een grote passie en liefde voor Japan. Hun visie is om het imago van de reisindustrie in Japan te transformeren door een unieke culturele ervaring, een mix van must-do’s en off-the-beaten-track

Contact Us

Follow Us