Aitken Spence

Aitken Spence heeft de afgelopen vier decennia een voortrekkersrol gespeeld in de ontwikkeling van de toeristenindustrie in Sri Lanka en heeft een sterke en brede aanwezigheid opgebouwd in de hele waardeketen. Met Sri Lanka opnieuw gerangschikt als een van de beste wereldwijde reisbestemmingen, blijft onze toeristische sector de industriële benchmarks overtreffen om het land te onderscheiden als een hoogwaardige bestemming die buitengewone ervaringen biedt die gunstig zijn voor zowel bezoekers als onze gemeenschappen.

Nu met een uitgebreide wereldwijde aanwezigheid in India, Oman en de Malediven, versterken we onze reputatie op het gebied van kwaliteit, managementexpertise en duurzame toerismepraktijken in de toeristische sector verder.

Aitken Spence Hotels creëert onderscheidende ervaringen met een sterk gevoel van plaats en is een toonaangevende Sri Lankaanse gastvrijheidsonderneming die bekend staat om een ​​gevarieerde portfolio van accommodaties die zijn ondergedompeld in onze legendarische service-hospitality. Aitken Spence Hotels is het enige Sri Lankaanse bedrijf dat een voorraad van 2.857 kamers in 23 resorts in 4 landen bezit en beheert. 

Kenmerkende ervaringen in heel Sri Lanka zijn een handelsmerk van Aitken Spence dat ons de grootste inkomende touroperator van het land heeft gemaakt; we gaven Sri Lanka een unieke stem om haar eigen charmante verhalen te vertellen, eeuwenoud maar opnieuw ontstoken. Onze Destination Management-sector promoot verantwoorde toerismepraktijken die authentieke ecologische, sociale en culturele ervaringen in onze gastgemeenschappen en in heel Sri Lanka ondersteunen.

Aitken Spence is de langst bestaande General Sales Agent (GSA) voor het Singapore Airlines Network en markeert 50 jaar baanbrekende samenwerking tussen de twee landen, bedrijven en industrieën in 2020. We zijn ook de GSA voor Silk Air – een regionale vleugel en dochteronderneming van Singapore Airlines – in Sri Lanka. Aitken Spence vertegenwoordigt ook Sri Lankan Airlines op de Malediven als haar GSA.

Contact Us

Follow Us